Ankette bu kadar çok firmaya yer verilmesi güzel.
Lastik konusunda çok fazla mağdur olduğum, daha doğrusu beklentilerimi tam anlamıyla karşılamayan lastiklerle donatıldığım için üzgünüm

Bridgestone, Kumho, Hankook, Michelin, Pirelli, Tigar vs. birçok markayı deneme fırsatı buldum.
Pirelli'ye 640 TL vermiştim, boşa vermişim, bir de Audi, Mercedes fabrika çıkış lastikleriydi o zamanlar P1.
Güzelim Hankook'lardan vazgeçmiştim. Fiyat-Performans açısında Hankook Ventus Prime iyidi, şu sıralar piyasada Ventus Prime 2 'de iyi gidiyor bildiğim kadarıyla.
Michelin, gerçekten kaliteli, nasıl üretiyorlar bilmiyorum ama cidden silika yapıları üzerinde uzun yıllar çalışılmış ki çoğu kullanıcıyı memnun ediyor. Lastik konusunda Michelin'i tek geçerim.
Bunca yaşanan sıkıntının ardından lastik servisi olan komşumun dükkanına Michelin niyetiyle gidip Tigar alarak döndüğüm için çok memnunum. Bu kışı Tigar ile geçirdim, Michelin yan sanayisi. Abiler harbiden 10 numara lastik. Yazlıklar için tekrar Pirelli'ye geçtim, yol sesi daha da arttı, sanırım git gide sertleşiyor. Bu yaz sonunda onları da çöpe atarım. Şu Tigar'ı bir de yazlıklar için alacağım. Arkadaşın araca aldık, o da çok beğendi, Michelin'den çok farkı yok diyor.