*

Çevrimdışı Murat23

• 745
  • +2/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea 1.6 multijet
  • Araç Modeli: 2014
  • Donanım: Lounge
  • Kan Grubu: A Rh +
  • Motor: 1.6 Multijet 105 HP
araç servis bakım uyarısı
« : Mart 09, 2016, 01:11:14 ÖÖ »
arkadaşlar bu gün aracımda servis bakım uyarısı hatası geldi bakımınız geldi diyor ekrana bir anahtar işareti geldi orada kaldı bakımını aracı aldığımda serviste yaptırmadım araç aldığımda 50532km idi serviste 1 se 5 alıyorlar ankara sasmaz sanayiye götürdüm motor yağı değişti motor antifrizi boşaltılıp yenilendi hava yağ ve polen filtreleri değişti lpg bakımını yaptırdım lpg filtresi değişti lpg ayarları yapıldı akü değişti 0 aldım balatalar değişti yeni takıldı şimdi bir daha servise götüreyim birde oradamı bakım yapacaklar ilk defa araba sahibi oluyorum bu daha ne kadar bakım yapacaklar yardım ederseniz sevinirim o uyarı nasıl gidecek yoksa servise götürüp tekrar bakımı gerekiyor

*

Çevrimdışı linea42

• *
  • 3178
  • +5/-1
  • Araç Marka ve Modeli: FIAT
  • Araç Modeli: LINEA 2013
  • Donanım: Lounge
  • Kan Grubu: A Rh +
  • Km: 65.000 km
  • Motor: 1.6 Multijet 105 HP
Ynt: araç servis bakım uyarısı
« Yanıtla #1 : Mart 09, 2016, 08:57:16 ÖÖ »
Doşarda yaptırsanızda genelde ustalar bilgisayara bağlanıp servis km sıfırlaması yapılacağını bilmeleri gerekiyor. herhangi bir ustaya yaptırabilirsiniz basit bir işlem.
Bullet Qheylan...

You are what you know...(Albert Einstein)

*

Çevrimdışı Sporsal

• *
  • 1938
  • +1/-0
  • ___T-Jet___
  • Araç Modeli: Abarth
  • Donanım: Dynamic
  • Motor: T-Jet 120 HP
« Yanıtla #2 : Mart 09, 2016, 09:48:51 ÖÖ »
Eğer ustanızda aracın yazılımı yoksa, başka bir yerde sıfırlatabilirsiniz.
Şaşmaz'da Bilgi hastanesine gelmeden yolun karşısında bir yer var, 20 TL ya 5 dakika içinde sıfırlıyor.
Şaşmaz'da Pionerr'cı bi yer var, onun hemen yanındaki özel serviste de yapıyorlar.
Benim artık o uyarıyı göstermediğinden (teyp değişince oluyor) öyle bir sorunum yok :D

*

Çevrimdışı canerbakan28

• **
  • 13
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea
  • Araç Modeli: 2015
  • Donanım: Pop
  • Km: 105000
  • Motor: 1.3 Multijet 95 HP
« Yanıtla #3 : Mart 09, 2016, 10:09:44 ÖÖ »
arkadaşlar bu gün aracımda servis bakım uyarısı hatası geldi bakımınız geldi diyor ekrana bir anahtar işareti geldi orada kaldı bakımını aracı aldığımda serviste yaptırmadım araç aldığımda 50532km idi serviste 1 se 5 alıyorlar ankara sasmaz sanayiye götürdüm motor yağı değişti motor antifrizi boşaltılıp yenilendi hava yağ ve polen filtreleri değişti lpg bakımını yaptırdım lpg filtresi değişti lpg ayarları yapıldı akü değişti 0 aldım balatalar değişti yeni takıldı şimdi bir daha servise götüreyim birde oradamı bakım yapacaklar ilk defa araba sahibi oluyorum bu daha ne kadar bakım yapacaklar yardım ederseniz sevinirim o uyarı nasıl gidecek yoksa servise götürüp tekrar bakımı gerekiyor

İyi günler aynısı benim aracımdada olmuştu anahtar işareti kendiliğnden geçti bir süre bekleyin söner o kendiliğinden.