Arka kapılara 17cm hoparlör oluyorsa bir çift daha alırım. İzmirde sağlam bir usta bulmakta sıkıntılı sanırım. Amfi düşünüyorum aklımdan alpine pdx v9 geçiyor fiyatı biraz fazla ama sağlam bir amfi.Ucuz yollu olsun dersemde hertz ep5 düşünüyorum.
Alıntı yapılan: golgem35 - Kasım 21, 2013, 01:59:18 ÖÖArka kapılara 17cm hoparlör oluyorsa bir çift daha alırım.İzmirde sağlam bir usta bulmakta sıkıntılı sanırım.Amfi düşünüyorum aklımdan alpine pdx v9 geçiyor fiyatı biraz fazla ama sağlam bir amfi.Ucuz yollu olsun dersemde hertz ep5 düşünüyorum.arka kapılar normalde 13cm de, 16-16.5-17cm de basit bir mdf çerçeve ile takılabiliyor. forumda taktıranlar da var. arkalarında çapı büyük olursa daha iyi bas verir.alpine pdx v9 4*100Wrms+1*500Wrms olduğundan pioneer component yetersiz kalır.pioneer component için hertz ep5 4*60Wrms+1*250Wrms daha uygun olur... bir tanede 12" 300Wrms sub woofer bağlayıp tesisatı tamamlarsınız.yok ben sadece kalite değil, aynı zamanda da güçlü ses sistemi isterim diyorsanız o zaman alpine amfiyi alıp ona uygun hoparlörler alırsınız. yine kaliteli fakat daha güçlü bir ses sisteminiz olur... ancak biri 700tl iken diğeri 1600tl. bu işe ayrılan bütçeye de bakmak lazım... bütçede sıkıntı yoksa ep5 değil de, hertz hp5 4*120Wrms+1*500Wrms 1700tl alınabilir...
Arka kapılara 17cm hoparlör oluyorsa bir çift daha alırım.İzmirde sağlam bir usta bulmakta sıkıntılı sanırım.Amfi düşünüyorum aklımdan alpine pdx v9 geçiyor fiyatı biraz fazla ama sağlam bir amfi.Ucuz yollu olsun dersemde hertz ep5 düşünüyorum.
amaç nedir? yüksek ses mi? kaliteli ses mi? her ikisi de mi?
audison LRx 6.9 4x70+1x480Wfocal 165VR3 3 yollu 80Wrmsfocal 165VR 2 yollu 75Wrmshertz hx-380d 700Wrms
100W RMS x 4 (4ohm)+ 500W RMS x 1 (2-ohm), 14.4V (capasitor ile)ne pioneer ne de focal gücü bu anfi için yeterli değil.focal ile pioneer'ı yan yana düşünemiyorum? focal alıyım mı diye sorulmaz... buldun mu alınır. ancak tweeter 45mm. montajı sıkıntı olmasın sonra...rockford p2 derken P2D2-12 12" 2ohm çift bobin mi P2D4-12 12" 4 ohm çift bobin mi? size p2d4 lazım. 400Wrms. anfiye yine az gelir.Not: az gelir derken capacitor kullanacağınızı varsayarak yazıyorum
Kapasitor kullanmam gerekli ise kullanırım. Bu konularda bilgim fazla yok sayenizde öğreniyorum bişeyler. Focal den tweeter icin vazgeçilir mı?pioneer takımları almakta acele ettim sanırım. Rockford p2d4 olan modeli.
Alıntı yapılan: golgem35 - Aralık 04, 2013, 12:29:10 ÖSKapasitor kullanmam gerekli ise kullanırım. Bu konularda bilgim fazla yok sayenizde öğreniyorum bişeyler. Focal den tweeter icin vazgeçilir mı?pioneer takımları almakta acele ettim sanırım. Rockford p2d4 olan modeli. rockford tamamdır...focal tweeter'ın montajını yapacak kişi yerine uydurabilirse vazgeçilmez ve önlere takmakta fayda var. bu tweeter sayesinde midleri de daha net alabilirsiniz.pioneer için biraz acele etmiş olabilirsiniz.bahsi geçen ürünleri kullanacaksanız şu aşamada kapasitöre gerek yok. anfi zaten hoparlörlere fazla geliyor. zaten ayarlarının kısılması lazım.
arkadaşlar, lineanın arka kapılarında hoparlör var tweeter yok. halbuki yerini koymuşlar ama o bölgeyi kesmek gerekiyor. kapı kolunun çevresindeki plastik parçanın adı ne kodu ne? nerde nasıl buluruz, bilen varsa yazsın.
herkese iyi geceler acaba bu ürünün çapı bizim linealara uygunmu sıkıntı olmaz değil mi? arkalara takmayı düşünüyorumhttp://www.hepsiburada.com/liste/navitech-cs-p-4069-700w-6x9-5-yollu-hoparlor/productDetails.aspx?productId=otdelcsp4069&categoryId=26090&SKU=OTDELCSP4069
mrb desidero hocam geçenki anfi gibi başka bir eli sıkışmış arkadaşta pioneer TS-W 310 D4 çift bobin woofer var çift konili 400 watt rms libenim sierra anfim bunu kaldırır mı 2ohm olarak http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-amfi-sierra-ultra-100-2-amfi-kablo-146828936/detay/ linkteki ilan bana ait alan olursa die koydum