Bana o kadar kötü gelmedi.
Hatta yeni Linea'dan bile iyi. Yanlız vitez topuzunu sevmedim, birde sanki vites çok yakın duruyor konsola.
Resimdeki kırmızı iç mekan harikaymış hatta
İç mekanlar artık dokunmatik ekranlar arttıkça sadeleşecek mecburen. Citoren Cactus mesela tek ekran. Başka birşey yok içinde aracın 
or gördüğün dodgede ama hatta konsolu çevreleyen kırmızı şeritler neon yanabiliyorda hatta kimi versiyonunda göstergelerde devasa dijital ekran vardı
http://www.allpar.com/photos/shows/chicago/2012/dart-dash.jpg , ama fiattaki versiyonu çok itici senelerdir renault şu ünlü sopa gibi vites topuzunu daciadan, renaultun en prestijli serilerinde bile kullandı vede en çok bu yanı eleştirildi sopa gibi kocaman şekilsiz şemalsiz, hatta reanult forumunda edc vites topuzu için golf sopası gibi diyorlardı, viaggo ve ottimodakide maalesef böyle kocaman sopa gibi estetikten yoksun, ayrıca geçmişte resimlere ve verilerine bakmıştım, viaggonun bagaj hacmi lineayı aratır cinstendi, hem hacim küçüktü hem bagaj kapağı küçük olduğundan bagajın ağzı küçüktü hemde linealarımızdaki bagaj amortisörü yerine ayni fluancetaki gibi çubuklardan koymuşlar, bu yüzden bagajı silme doldurulmaz, verimli bir şekildede kullanılmaz, bakalım daha ne süprizler görücez
Edit: gözterge ile ilgili bilgi düzeltmesi