*

awjas

Camlara Çözüm !
« : Mart 18, 2015, 01:43:23 ÖÖ »
S.a arkadaşlar camlara filim yaptırmayı düşünüyorum ama yasakmış diye endişeliyim bana fikir verirmisiniz camlara filim mi atayım yoksa bana sunabileceğiniz sağlam bi fikir var mı aranızda ?

*

Çevrimdışı gokhan1944

• 63
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Bravo
  • Araç Modeli: 2011
  • Donanım: Dynamic
  • Kan Grubu: AB Rh +
  • Km: 59000
  • Motor: 1.6 Multijet 105 HP
Ynt: Camlara Çözüm !
« Yanıtla #1 : Mart 18, 2015, 08:11:07 ÖÖ »
arka iki yan cama, arka cama, sanırım bır de arka kelebeklere takılan B.O.D. perde var.

*

Çevrimdışı onlycihan

• 1061
  • +0/-0
  • Kan Grubu: B Rh+
  • Motor: Hiçbiri
« Yanıtla #2 : Mart 18, 2015, 09:27:08 ÖÖ »
bod perde alıp uygulayabilirsiniz ya da cam filminin 1 numarasını çok koyu olmayanları yaptırabiliyorsunuz muayeneden hafif kusur olarak geçiyor koyu film çektirmeyin sakın
Ecel Gelmiş Cihan'e, Baş Ağrısı Bahane
Allah kaza bela göstermesin cümlemize.

2008 1.5 crdi Hyundai Era Team 110 hp 235 nm
2005 1.5 dci  Renault Megane 2 Sportway 80 hp 170 nm
2009 1.3 m-jet Fiat Linea Emotion 90 hp/200 nm

*

Çevrimdışı Sporsal

• *
  • 1938
  • +1/-0
  • ___T-Jet___
  • Araç Modeli: Abarth
  • Motor: T-Jet 120 HP
« Yanıtla #3 : Mart 18, 2015, 09:51:44 ÖÖ »
Bende de bod perde var memnunum. Yazın gayet iyi oluyor. Kışın yanları çıkarıyorum oturanları boğmasın diye. Arkalar ve küçük yan camlarda hep duruyor ama.
Film güzel ama ceza olayı stres yaratsın istemedim. Perdelere de alıştım, istediğim zaman tak çıkar yapabiliyorum.

*

awjas

« Yanıtla #4 : Mart 18, 2015, 10:01:31 ÖÖ »
B.O.D perde takdırmayı düşünüyorum peki diyelim arakada oturan camı acmak istedi nasıl olacak cam acılır mı perde takılıyken

*

awjas

« Yanıtla #5 : Mart 18, 2015, 10:09:02 ÖÖ »
arkalara 2 numara ön yan camlara 1 numara filim yapsam cok belli olur mu ve polis yakalasa cezası ne olur ?

*

Çevrimdışı Sporsal

• *
  • 1938
  • +1/-0
  • ___T-Jet___
« Yanıtla #6 : Mart 18, 2015, 10:29:46 ÖÖ »
B.O.D perde takdırmayı düşünüyorum peki diyelim arakada oturan camı acmak istedi nasıl olacak cam acılır mı perde takılıyken

Arka camlar perde takılıykende açılıyor ama elinizi dışarı uzatamazsınız :)
İsterseniz film olayına girin. Dediğiniz gibi arkalara 2 önlere 1 bi deneyin. Sorun olurmu bilmiyorum ama.

*

awjas

« Yanıtla #7 : Mart 18, 2015, 10:44:58 ÖÖ »
acık hapishane gibi yani sigara icen biri arkaya otursa yandık o zaman perdeyi delik deşik edecek  :) :) en iyi ön yan cama 1 arka yan cama 2 taktırayım  ;D acaba ruhsata işletebiliyor muyuz

*

Çevrimdışı desidero

• Atarlı
  • *
  • 4884
  • +52/-8
  • Kaliteli insan işiyle, boş insan kişiyle uğraşır!
  • Araç Marka ve Modeli: Citroen C4X (C43) 2023
  • Araç Modeli: 1.2 puretech 130hp EAT8
  • Donanım: Hiçbiri
  • Km: 26
« Yanıtla #8 : Mart 18, 2015, 02:04:56 ÖS »
öne arkaya 1 numara iyidir. polis sıkıntı çıkarmıyor...
Atara atar, gidere gider, desidero bu sonuna kadar gider...

*

Çevrimdışı asaksak

• 779
  • +7/-1
  • Alper
  • Araç Marka ve Modeli: FİAT LINEA
  • Donanım: Dynamic Plus
  • Km: 84000
  • Motor: 1.3 Multijet Dualogic 90 HP
« Yanıtla #9 : Mart 18, 2015, 04:57:23 ÖS »

İsterseniz film olayına girin. Dediğiniz gibi arkalara 2 önlere 1 bi deneyin. Sorun olurmu bilmiyorum ama.
cam perdenin bir avantajıda camlar açıkken yol aldığınızda içeride fazla ses yapmıyor, ayni zamanda sineklik gibi düşünün içeri sinek böcek türü birşi giremiyor, ama perdenin arkasından dışarsı çok net görünmüyor böyle bir dezavantajda var

*

Çevrimdışı weysel.83

• 272
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea
  • Araç Modeli: 2009
  • Donanım: Active
  • Kan Grubu: A Rh +
  • Km: 53000
  • Motor: Fire 1.4 77 HP
« Yanıtla #10 : Mart 18, 2015, 05:35:58 ÖS »
Bod perdelerin fiyatı nedense abartı geliyor bana. Yazın arka camlar 2 numara filmle muayeneden geçtim. Bisey diyen olmadı.
17"ÇANAKKALE"17

*

Çevrimdışı desidero

• Atarlı
  • *
  • 4884
  • +52/-8
  • Kaliteli insan işiyle, boş insan kişiyle uğraşır!
  • Araç Marka ve Modeli: Citroen C4X (C43) 2023
  • Araç Modeli: 1.2 puretech 130hp EAT8
  • Donanım: Hiçbiri
  • Km: 26
« Yanıtla #11 : Mart 18, 2015, 05:48:39 ÖS »
Bod perdelerin fiyatı nedense abartı geliyor bana. Yazın arka camlar 2 numara filmle muayeneden geçtim. Bisey diyen olmadı.
sıkıntı muayenede değil. çevirme esnasında poliste...
Atara atar, gidere gider, desidero bu sonuna kadar gider...

*

awjas

« Yanıtla #12 : Mart 18, 2015, 07:23:55 ÖS »

Polis cevirmesine rast geldin mi hiç ?

*

Çevrimdışı ali yildiz

• 28
  • +0/-0
  • Araç Modeli: 2011 Aktive Plus
  • Km: 135000
  • Motor: 1.3 Multijet 95 HP
« Yanıtla #13 : Mart 18, 2015, 07:36:46 ÖS »
Eğer polis çevirir ise :
1. Cezayı yapıştırır,
2. Tutanak yapar, belli bir süre verir, filmleri söktürüp tekrar kontrole gidersin (söktürmek ayrıca para tabiki)

*

awjas

« Yanıtla #14 : Mart 18, 2015, 07:43:59 ÖS »
Eğer polis çevirir ise :
1. Cezayı yapıştırır,
2. Tutanak yapar, belli bir süre verir, filmleri söktürüp tekrar kontrole gidersin (söktürmek ayrıca para tabiki)
Şu camlara filim atmanın neyi suc anlamıyorum ya perde güzel değil camı acmak icin perdeyi sökecez hukuki olarak ruhsata işletmenin bir yolu yok mu ?

*

Çevrimdışı ÖMER FARUK

• 616
  • +1/-0
« Yanıtla #15 : Mart 18, 2015, 09:57:03 ÖS »

cam perdenin bir avantajıda camlar açıkken yol aldığınızda içeride fazla ses yapmıyor, ayni zamanda sineklik gibi düşünün içeri sinek böcek türü birşi giremiyor, ama perdenin arkasından dışarsı çok net görünmüyor böyle bir dezavantajda var
Merhaba. Perde fiyatları ve çeşitleri çok. Siz hangi marka taktınız?Bana da perde mantıklı geliyor.

*

Çevrimdışı weysel.83

• 272
  • +0/-0
  • Araç Modeli: 2009
  • Donanım: Active
  • Km: 53000
« Yanıtla #16 : Mart 19, 2015, 09:01:18 ÖÖ »

Polis cevirmesine rast geldin mi hiç ?
Kurköy gişelerde gece yarısı denk geldi. Ama bisey diyen olmadi. Alkol bakiyolardi galiba birkaç kişiye uflettiklerini gordum. Ruhsat kontrol edip gönderdiler beni
17"ÇANAKKALE"17

*

Çevrimdışı Sporsal

• *
  • 1938
  • +1/-0
  • ___T-Jet___
« Yanıtla #17 : Mart 19, 2015, 10:35:32 ÖÖ »
Perdemin markasını bilmiyorum, buradan forumdan bir arkadaştan almıştım, gayet memnunum.

*

Çevrimdışı gokhan1944

• 63
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Bravo
  • Km: 59000
  • Motor: 1.6 Multijet 105 HP
« Yanıtla #18 : Mart 19, 2015, 03:15:11 ÖS »
Eski aracımda Ceza yedim filmden dolayı, Linea`mda da var 3 senedir kulanıyorum, çok açık sayılmaz renk olarak, şu ana kadar ceza yazan olmadı. Araba faça tabir ettiğimiz şekilde olursa göze batıyor cezayı da filme yazıyorlar, arabam çok gösterişli değil, film dışında bir aksesuar yok dışında, belki bu biraz etkili olmuştur ceza yemememde.

*

Çevrimdışı murder

• 55
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: linea
  • Araç Modeli: 2013
  • Donanım: Active Plus
  • Km: 40000
« Yanıtla #19 : Mart 19, 2015, 05:12:19 ÖS »
Arkadaşlar 2010 yilindan beri grande punto aracimda 3 numara film vardi ve ankarada kizilay meydanindan bile geciyordum hic durduran olmadi.
Simdiise linea ya 3 numara film cektirdim ön cam haric.
Hic birsey olmuyor emin olun

Jet Vip Güvenlik ve Hizmetleri Ltd. Şti. www.jetguvenlik.net

Jet Vip Güvenlik ve Hizmetleri Ltd şti.

*

Çevrimdışı ercomert

• 4870
  • +10/-14
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Yeni Linea Pop 1.4
  • Donanım: Pop
  • Kan Grubu: A Rh -
  • Km: 8781
« Yanıtla #20 : Mart 19, 2015, 05:13:20 ÖS »
  Değerli arkadaşlar  "Filmde"  neden israr ediyorsunuz anlayamıyorum. Eğer zararı olmasa Trafik Polisi neden ceza yazsın. Neden Kanunla yasaklasınlar. Bütün bu yasaklar bizlerin yararına yapılır. Onun için lütfen "Filmde" ısrar etmeyin. Hem sitres yaparsınız, hem ceza yersiniz hemde arabanız hasar görür (Arka camdaki Rezistanslar sökülme anında zarar görüyor). Selamlar....
Gözlerin Renkleri farklı olsada, Göz yaşlarının renkleri hep aynıdır.

*

Çevrimdışı asaksak

• 779
  • +7/-1
  • Alper
  • Araç Marka ve Modeli: FİAT LINEA
  • Donanım: Dynamic Plus
  • Km: 84000
  • Motor: 1.3 Multijet Dualogic 90 HP
« Yanıtla #21 : Mart 19, 2015, 08:05:41 ÖS »

Merhaba. Perde fiyatları ve çeşitleri çok. Siz hangi marka taktınız?Bana da perde mantıklı geliyor.
hepsiburada B.O.D. perde ama eminim başka markalarda çıkmıştır, 2 sene önce aldığımda hepsiburada uygundu, n11, gittigidiyor, sanalpazar, hizlial,ereyon gibi sitelere bakarak ( kargo ücreti durumu hediye çeki anlık anında indirim kampaynalarına göre) hangi site uygunsa ordan alabilirsiniz

*

Çevrimdışı haldunnas

• **
  • 14
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: fiat linea
  • Donanım: Active Plus
  • Km: 38000
  • Motor: 1.3 Multijet 95 HP
« Yanıtla #22 : Mart 19, 2015, 08:12:29 ÖS »
bende 2 numara var bi sorun olmadı polislede bi sıkıntımız olmadı çok koyu olanlar ve ön cama film çektirenlere sıkıntı yaratıyolar onun dışında pek sorun olmuyo heralde

*

Çevrimdışı ÖMER FARUK

• 616
  • +1/-0
« Yanıtla #23 : Mart 19, 2015, 09:36:11 ÖS »

hepsiburada B.O.D. perde ama eminim başka markalarda çıkmıştır, 2 sene önce aldığımda hepsiburada uygundu, n11, gittigidiyor, sanalpazar, hizlial,ereyon gibi sitelere bakarak ( kargo ücreti durumu hediye çeki anlık anında indirim kampaynalarına göre) hangi site uygunsa ordan alabilirsiniz
Teşekkürler

*

awjas

« Yanıtla #24 : Mart 20, 2015, 03:04:42 ÖS »
  Değerli arkadaşlar  "Filmde"  neden israr ediyorsunuz anlayamıyorum. Eğer zararı olmasa Trafik Polisi neden ceza yazsın. Neden Kanunla yasaklasınlar. Bütün bu yasaklar bizlerin yararına yapılır. Onun için lütfen "Filmde" ısrar etmeyin. Hem sitres yaparsınız, hem ceza yersiniz hemde arabanız hasar görür (Arka camdaki Rezistanslar sökülme anında zarar görüyor). Selamlar....
Filimde neden ısrar ediyoruz anamız bacımız oturuyor o....lar tip tip bakıyor ver silahı cekip saydırmak lazım onlar olmasın diye filimde ısrarcıyım şahsen

*

Çevrimdışı onlycihan

• 1061
  • +0/-0
« Yanıtla #25 : Mart 20, 2015, 03:19:26 ÖS »
ön yan camlar 1 numara arka yanlar 2 numara ve görüşü etkilememesi için en arka cama 1 numara yaptırmak en güzeli pek sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum ve kullanışlı da olur
Ecel Gelmiş Cihan'e, Baş Ağrısı Bahane
Allah kaza bela göstermesin cümlemize.

2005 1.5 dci  Renault Megane 2 Sportway 80 hp 170 nm
2009 1.3 m-jet Fiat Linea Emotion 90 hp/200 nm

*

awjas

« Yanıtla #26 : Mart 20, 2015, 03:25:35 ÖS »
Ruhsata nasıl işlenir peki

*

Çevrimdışı linea412

• 451
  • +0/-0
  • Araç Modeli: 2014
  • Km: 22000
  • Motor: Fire 1.4 77 HP + LPG
« Yanıtla #27 : Mart 20, 2015, 04:05:10 ÖS »
Filimde neden ısrar ediyoruz anamız bacımız oturuyor o....lar tip tip bakıyor ver silahı cekip saydırmak lazım onlar olmasın diye filimde ısrarcıyım şahsen
Filmin polis açısından tek zararı aracin icinde ne frildaklar döndüğünü görmemeleri.. Yoksa oyle görüş acimiz engelleniyor da trafiği veya hayatımızı tehlikeye attığımızdan değil. Oyle olsa orjinal karartilmis camlara neden ceza yazan yok?
Neden mi ısrar ediyoruz.. Siz neden evinize perde takmakta ısrar ediyorsunuz?  :) Bizimki de ayni sebepten... awjas, cam filminin gerekcesini hakkini fazlasiyla vererek yazmış, ben yazmiyim  :)
4 yıl, 75000 km 2 numara cam filmiyle gezdim. Muayene de hicbir sorun çıkmadı (hafif kusur da yazmadilar)... Hicbir polis de çevirmedi ve ceza yazmadı.. Gezmedigim yer de kalmadı...
« Son Düzenleme: Mart 20, 2015, 04:07:46 ÖS Gönderen: linea412 »
1-Doğan SLX 1.6 ie + LPG, 1999 model, Kullanım:10.000 km (2009-2010)
2-Opel Astra H 1.6+ LPG, 2010 model, Kullanım: 54.000 km (2010-2013)
3-Renault Kangoo Multix 1.5 dci, 2004 model, Kullanım: 20.000 km (2013-2014)
4-Fiat Yeni Linea Pop 1.4 Fire + SP + LPG, 2014 model, (2014-....?)

*

awjas

« Yanıtla #28 : Mart 21, 2015, 01:02:20 ÖÖ »
Filmin polis açısından tek zararı aracin icinde ne frildaklar döndüğünü görmemeleri.. Yoksa oyle görüş acimiz engelleniyor da trafiği veya hayatımızı tehlikeye attığımızdan değil. Oyle olsa orjinal karartilmis camlara neden ceza yazan yok?
Neden mi ısrar ediyoruz.. Siz neden evinize perde takmakta ısrar ediyorsunuz?  :) Bizimki de ayni sebepten... awjas, cam filminin gerekcesini hakkini fazlasiyla vererek yazmış, ben yazmiyim  :)
4 yıl, 75000 km 2 numara cam filmiyle gezdim. Muayene de hicbir sorun çıkmadı (hafif kusur da yazmadilar)... Hicbir polis de çevirmedi ve ceza yazmadı.. Gezmedigim yer de kalmadı...
Aynen ya perdesiz ev olmaz ve araba filimsiz cam olmaz bence. !!!! ne zmandan beri filim kullandınız ? 2 numara filim nasıl oluyor iceri fazla gözükmüyor dimi

*

Çevrimdışı linea412

• 451
  • +0/-0
  • Araç Modeli: 2014
  • Km: 22000
  • Motor: Fire 1.4 77 HP + LPG
« Yanıtla #29 : Mart 21, 2015, 02:30:20 ÖÖ »
3 yıl astra'mda, 1 yıl da kangoo'mda (imzamdaki arac ve yıllarda) 2 numara çizilmez amerikan cam filmi kullandım.. 2 numara film ne cok koyu ne de açıktır. Normal, kıvamındadır.. Uzaktan içeri gözükmez, yakından bakıldığında gözükür ama net seçilmez.. İnşaallah iyi tarif edebildim :) Su kesin ki, kırmızı ışıkta diğer aractakilerin ve mahalledeki israrla takip eden gözlerin meraklarini gidertmeyecek, tam kıvamında bir koyulukta... 3 numara ise simsiyah, trafik polisinden ceza yeme sorunu olur, içeri cok karanlık olur, yan dikiz aynadan ve arka camdan görüşü ciddi bicimde kisitlayip seyahat guvenligini tehlikeye atar düşüncesiyle taktirmadim ve tavsiye de etmem..
Aralıkta aldığım Linea'ma da yine 2 numara taktiracagim ancak havaların biraz ısınmasını ve kurumasini bekliyorum. Cam filmlerinin kuru(yağmursuz) ve sicak havalarda taktirilmasi öneriliyor, iyi yapissin ve kabarcık oluşmasın diye...
1-Doğan SLX 1.6 ie + LPG, 1999 model, Kullanım:10.000 km (2009-2010)
2-Opel Astra H 1.6+ LPG, 2010 model, Kullanım: 54.000 km (2010-2013)
3-Renault Kangoo Multix 1.5 dci, 2004 model, Kullanım: 20.000 km (2013-2014)
4-Fiat Yeni Linea Pop 1.4 Fire + SP + LPG, 2014 model, (2014-....?)