Denenmistir engin bey sorun yok , sizde olan sorun neden bende yok bilmiyorum ama ben ilk butonlu yaptigimda aktiflestirmeyi akif beyin telefonla degerli yardimlari ile yapmistim, daha sonra 156 kolu berkant beyden aldim o saten 330 om direnclerin montajini yapmisti ,, bir adet on of beyne giden 20 nolu pin haricinde , ama ben 330 om luk bir direncte oraya koydum yani toplamda 5 adet 330 om direnc ve ecuya giden tum baglantilarda 660 om direnc degerleri olustu, ancak daha onceki butonlu yaptigimda da beyne giden tum kablolarin 4 une 330 om direnc koymustum on of anahtar girisine koymamistim beyne giden kablo degerleri o zamanda 330 om du ondada sorunsuz calisiyordu , sizin bu anlattiklariniz ilk montajda aklima geldi ve denemistim on konuma getirmeden acaba nolur diye yine herhangi bir sorun olusmamisti, ancak 156 kolu taktigimda kapali iken denememistim, siz sorun bildirince denedim yine hic bir sorun yok,bunun disindada farkli bir montaj yapmadim hersey forumda anlatilanlar gibi yaptim direnc degerleri 330 om da olsa 660 om da olsa voltaj degismedi olctugumde 12.5 ila 12.3 arasi az bir fark olusuyidi bu yazdiklarim sizin sorununuzla alakasi varmi yokmu bilmiyorum ama bende hic bir sekilde hic bir sorun meydana gelmedi, umarim bir cozum bulunur kolay gelsin