Selamlar, forumu uzun süredir uzaktan takip ediyorum. Alfa 147 CC kolu temin etmek sıkıntılı gördüğüm kadarıyla, bulunsa da oldukça pahalı. Bizim linealara peugeot/citroen cc kolu uygulanabilir mi acaba? Yurtdışı sitelerde ücretsiz kargoyla 20 dolar civarına bulmak mümkün.
peugeot/citroen kollardaki tuşlar ve kablo sayısı aynı gibi (sadece fazladan limit fonksiyonu var, bu kullanılmasa da olur sanırım, kolun 6 pinli bağlantısı var)(aynı kolun limit fonksiyonu olmayan, sadece cc on-off olan modelide var ama fiyatı iki katından fazla, 5 pinli bağlantısı var)
Bağlantı kısmının L şeklinde olması sayesinde montaj çok zor olmayacaktır sanırım (gereksiz uzantıların kesilmesi gerekecektir tabi)
Elektronikten anlamadığım için devrenin voltaj değerleri uyarmı bilemiyorum, forumdaki üstatlar yorum yapacaktır mutlaka.
Peugeot 208 araçta bu kolla cc kullanma imkanım olmuştu daha önce. açma kapama düğmesi (teker şeklinde olan) on-off şeklinde. Pause, (+) ve (-) tuşları da bas-çek şeklinde. Yani genel olarak bakınca bizim araçlara uyar gibi. kolun resimlerini ekliyorum, elektronikten anlayan ustatlar yorum yapabilirse sevinirim.