baktım mevzu derin bi sigara yaktım bütün yorumları tek tek okudum.bence eco drive programı adındanda anlaşılacagı üzere SADECE ekonomik bir sürüş için fiatın ortaya attığı kendini farklı göstermeye çalıştığı bir reklam ürünü.1500 devirde vites yükselten bi araç yükselen viteste neredeyse rolanti devrine düşer ve turbo dolmağıdı için gaza tepki vermez hızlanmak için daha çok yakıt harcanır.işim sebebiyle eski aracım 1.9mjet dobloydu 190nm tork olmasına ragmen 1500 devirde attığımda gariptir ama o araç bayılmıyordu ama şimdiki 1.6mjet 290nm torklu doblom 1500 devirde vites değiştirsem sen inde ben sana biniyim diyo bana
yani çok fazla yakıyo ve kurum baglıyo motorun gücü zamanla kesiliyo.eski 1.9 aracımda bu şekilde kullandıgım için bu çekiş problemi başıma gelmişti.ama 1.6 aracım üst devirlerde özellkle 2200 devir ve sonrasında çok güçlü ve çok az yakıyor ben 3000 devirde vites değiştiriyorum devir 2200 civarına düşüyo ve gaza nerdeyse dokunmadan bu devirde sabit bi şekilde gidebiliyorum.çünkü motor o devirde çok güçlü hem tork hem hp var.eğer vites büyütmeye ihtiyacım yoksa sabit 2200 2500 arası gidiyorum.eğer vites yükselteceksem gaza ufacık bir dokunuşla 2200 devirden 3000lere kadar çıkıyo araç ki inanın 1200 1300 devirdeki motorun 2000 devire veya 1500 devire gelmesinden daha az yakıt gerektiriyo bu.1.6mjet kullanan arkadaşlar abiler önerim bide bu şekilde kullanın aracı.herkeze iyi forumlar
ecodrive ın önerdiği devirlerde vites atarsan, bir sonraki viteste 1000 devire geliyor motor
yani birinci viteste öneri 2000 devir, 2 ye geçtiğinde devir 1000 e düşüyor ve devam ediyorsun..
2 den 3 e geçerken öneri 1750, değiştirince 1000 devire düşüyorsun ve devam..
1000 devirin altına düşmezsen bayılma gibi bir sorun kesinlikle yok..
Rölantide dahi tork o kadar fazlaki gaza dokunmadan hayret verecek şekilde dik rampaları çıkabiliyor 1.6 mjet..
Oturduğumuz bölgede bir AVM var, otopark girişi acayip dik, geçen gün denedim orayı bile çıktı gaza basmadan.. fırsat olursa fotoğrafını çekip koyarım buraya..
Yakıt tüketimi ile ilgili olarakta şunu söyleyebilirim:
1000 - 1500 - 2000 - 2500, hangi devirde gidersen git, elektronik enjeksiyonlu bir motordan bahsediyorsun= yakıt tüketimi eşittir motorun ürettiği güç.. devirle birlikte birim güç başına tüketilen yakıt biraz artar, ama esas yakıt tüketimi senin motora harcattığın güçle orantılı..
yani 4-5-6 cı vites 80 km sabit hızla git (sabit hızla gittiğinden, farklı viteslerde olsanda motor hep aynı gücü üretecek), devir değişecek ama yakıt tüketimi hemen hemen aynı olacak, yol bilgisayarı varsa aracın deneyip görebilirsin.