sizlere müjdeli bir haber vereyim... LPG'de indirimin tarihi belli oldu! http://otomobil.haber7.com/otomobil/haber/1102192-lpgde-indirimin-tarihi-belli-oldu
yıl 1997 bizde 96 reno 12tsw var ucuz diye mavi tüplü gaz kullanıyoruz 1998 de oto gaz istasyonları yaygınlaşınca depo koyduk 1 müddet ucuz kullandık devlet baktı millet benzin almıyor gaz alıyor kar ediyor hemen gaza zam bu sefer tüp pahalandı millet gaz istasyonlarından tüplerini ucuza doldurdu hemen müdahele yassak hemşerimyıl 2012 herkes benzin pahalı diye dizele kaçtı benzin ile dizelin fiyatı hemen hemen aynıyıl 2013 dizelde benzinde pahalı gaz revaçta tekrar millet azıcık gezebiliyor tabiki onada bir şemsiye gecede 30 krş zam bize sadece bunların tadını çıkarmak kalıyor bilmem anlatabildimmi
Alıntı yapılan: Naim ARIK - Aralık 04, 2013, 06:05:59 ÖSArkadaşlar burada siyasi ve ideolojik fikirler asla konuşulmaz. Herkesin kendi fikri kendinde kalır. Zaten TV ler yeterince tartışma programı yapıyor... Böyle devam ederseniz bu işin sonunda çok büyük tartışma ve kalp kırma çıkar ve konu kilitlenir. Zam işine gelince sanki Cumhuriyet tarihinde şimdiye kadar hiç zam görmemiş gibisiniz. 1980 öncesini bilen bilir. Değil benzin margarin bile yoktu memlekette. Şahsen ben her zaman diyorum; yine söyleyeceğim siz vatandaş olarak verginizi yasalar içinde tam olarak ödüyorsanız şikayet edin. Yok benim ödediğim vergi gerçek kazancımdan alınacak vergiden daha az diyorsanız; o vakit şikayeti bırakın.birincisi hiçbir arkadaş siyasi veya ideolojik fikir ortaya koymamış,ikincisi laqos arkadaşın bir cümlesi hariç fevri çıkış dahi olmamış,olursa müdahele ederizbunun yanında 1980 öncesinin örneğini vererek sizin siyasi ve ideolojik yaklaştığınızı düşünüyorum...bu yaklaşım bana miting meydanlarındaki söylemi hatırlattı,ki bunu bir lider sürekli kullanır..."80 öncesi margarin bile yoktu"...şimdi margarin var diye sessizmi kalacak vatandaş...40 yıl öncesinin Türkiyesi,dünyası ile şimdiki birmi...80 öncesi margarin yoktu ama şu andada hayvanımızın yediği samanı bile ithal ediyorduk...80 ler sonunda tarımda kendi kendimize yeten bir ülkeyken şimdi gdo'lu pirinçleri yiyen bir ülke olduk...100 den fazla ülkeden tarım ürünü ithal ediyoruz...bir zamanlar pamuk ve buğday cenneti olan,ihtiyacından fazlasınıda dışarı ihraç eden ülkemiz pamuğu yunanistandan,buğdayı rusyadan,arpayı fransadan,pirinci mısırdan,çayı sri lankadan,mısırı ukraynadan,bakla italyadan,sarmısak çinden,panamadan muz,meksikadan nohut,kanadadan mercimek vs. uzar gider...bu yazdıklarım 80 öncesi margarin bile yoktu denilerek yaşı yetmeyen arkadaşların kafasında yanlış bir ışık yanmaması içindir...siyasi veya ideolojik değil sadece ülkenin o günü ve bugünüyle ilgili farklı bir bakış açısıyla yazılmıştır...
Arkadaşlar burada siyasi ve ideolojik fikirler asla konuşulmaz. Herkesin kendi fikri kendinde kalır. Zaten TV ler yeterince tartışma programı yapıyor... Böyle devam ederseniz bu işin sonunda çok büyük tartışma ve kalp kırma çıkar ve konu kilitlenir. Zam işine gelince sanki Cumhuriyet tarihinde şimdiye kadar hiç zam görmemiş gibisiniz. 1980 öncesini bilen bilir. Değil benzin margarin bile yoktu memlekette. Şahsen ben her zaman diyorum; yine söyleyeceğim siz vatandaş olarak verginizi yasalar içinde tam olarak ödüyorsanız şikayet edin. Yok benim ödediğim vergi gerçek kazancımdan alınacak vergiden daha az diyorsanız; o vakit şikayeti bırakın.
Kafasindan dumanlar cikiyor desem..... Bilmem anlatabilir miyim. :-)
LPG ye bu geceden itibaren 15 kr lik indirim geldi.darısı benzinin ve mazotun başına..
Alıntı yapılan: musty - Ocak 07, 2014, 11:43:16 ÖSLPG ye bu geceden itibaren 15 kr lik indirim geldi.darısı benzinin ve mazotun başına..demekki yakınlarda 30 kuruş bindirim yapacaklar...