fiat servis yağ bakımı için kampanya düzenlemiş 99 + KDV 3 yaş üzeri için bilginize...
https://kampanya.fiat.com.tr/kampanyalar/servis
Kampanyayı görür görmez cumartesi yetkili servise randevu aldım.

50,000 bakımı için kampanya tam zamanında oldu

+ Hava filtresiyle beraber 150 TLye bakımını yaptıracağım. Polen filtresini geçen hafta ben değiştirmiştim.
Bu arada her yetkili servis farklı yağ kullanıyor. İlk aradığım servis opar yağ kullanıyorum deyince başka alternatifler aradım. Selenia yağ kullandığını belirten servise randevu aldım hayırlısı bakalım.
Ayrıca mazot filtresiyle ilgili fikirlerinize ihtiyacım var. Benden önceki sahibi 40,000 bakımında mazot filtresini değiştirmemiş. Normalde her 20,000 km'de değişmesi gerekiyor diye biliyorum. Ben 50,000 bakımında değiştirmesem 60,000de değiştirmemin zararı olurmu araç için. İlk kalkışta araç gazı geç alıyor gibi geliyor bana. Bu mazot filtresiyle ilgili olabilirmi? Servisteki bayan normalde o parçalar 20,000 km'de ömrünü tamamlayacak şekilde üretiliyor dedi. Artık ne kadar doğru bilmiyorum. İlk sahibi 20,000 bakımında değiştirmiş ve muhtemelen ondan sonra değişim yapılmamış. Ben 60,000de değiştirirsem 40,000 km kullanmış olacağım. Servis işcilikle beraber 200tl civarı rakam çıkardı bende kalsın dedim. Belki dışarıda yaptırtırım.