*

Çevrimdışı BSelhep

• *
  • 1605
  • +7/-2
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea Stil Paketli
  • Araç Modeli: 2011
  • Donanım: Active Plus
  • Kan Grubu: 0 Rh +
  • Km: 127000
  • Motor: 1.3 Multijet 90 HP
Merhaba arkadaşlar;
Malumunuz yaz geldi, Bu ara boya koruma için uygun zaman diye düşünüyorum ama güvenecek bir yer olsun istiyorum öneriniz varmı?

*

Çevrimdışı emrahgoz

• 116
  • +0/-0
  • MULTİJET POWER
  • Araç Marka ve Modeli: FİAT LİNEA E5
  • Araç Modeli: 2012
  • Donanım: Emotion Plus
  • Km: 22300
  • Motor: 1.6 Multijet 105 HP
Ynt: Ankara'da Bildiğiniz Boya Koruma Yaptırılabilecek Yer Varmı?
« Yanıtla #1 : Mayıs 14, 2013, 10:53:48 ÖÖ »
DBY Detailing var tanımam ama forum boya korumadan yaptığı işleri görürüm sürekli çok iyiler istersen bir görüş adres ve telefon bulabildiğim kadarı ile şu şekilde Ankara Yenimahalle, 06170 Ankara
0506 990 8815

yine forum boya korumadan Detailing Garage var gsm:537 623 54 52 umarım yardımcı olmuşumdur...

*

Çevrimdışı BSelhep

• *
  • 1605
  • +7/-2
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea Stil Paketli
  • Donanım: Active Plus
  • Km: 127000
  • Motor: 1.3 Multijet 90 HP
« Yanıtla #2 : Mayıs 14, 2013, 04:05:47 ÖS »
ikisiylede görüştüm fiyatlar yakın ama yer olarak bana uzaklar ve işlemler 1 gün sürüyormuş. Ostim Yenimahalle tarafında uygun bir yer varmıdır?

*

Çevrimdışı kenany

• *
  • 3
  • +0/-0
    • Kayıt Formu
  • Araç Marka ve Modeli: Mitsubishi Lancer
  • Araç Modeli: Lancer
  • Donanım: Actual
  • Km: 255000
  • Motor: 1.6 Multijet 105 HP
« Yanıtla #3 : Mayıs 24, 2021, 05:41:43 ÖS »
Genel olarak boya koruma sıfır araçlar ile boya yüzeyinde çizikler oluşan araçlara uygulanır. Garanti süresi yaklaşık 2 yıla kadar devam etmektedir. Sizin sorununuz için kaput koruma yapmanızda fayda vardır. Kullanılan malzemenin kalitesi ve uygulanacak işçiliğin kalitesi önemlidir. Acemi bir ele bırakılmayacak kadar önemli bir uygulama olan bu işlem, aracınızın değerini korurken size de daha keyif alacağınız bir ortam sunar. Daha detaylı bilgileri internet üzerinden veya https://cankayagarage.com/boya-koruma-ankara/ sitesi üzerinden bulabilirsiniz.

*

Çevrimdışı Erhan

• *
  • 4305
  • +47/-2
  • Donanım: Hiçbiri
  • Motor: Hiçbiri
« Yanıtla #4 : Mayıs 24, 2021, 06:23:42 ÖS »
Genel olarak boya koruma sıfır araçlar ile boya yüzeyinde çizikler oluşan araçlara uygulanır. Garanti süresi yaklaşık 2 yıla kadar devam etmektedir. Sizin sorununuz için kaput koruma yapmanızda fayda vardır. Kullanılan malzemenin kalitesi ve uygulanacak işçiliğin kalitesi önemlidir. Acemi bir ele bırakılmayacak kadar önemli bir uygulama olan bu işlem, aracınızın değerini korurken size de daha keyif alacağınız bir ortam sunar. Daha detaylı bilgileri internet üzerinden veya https://cankayagarage.com/boya-koruma-ankara/ sitesi üzerinden bulabilirsiniz.
Forumun amacı birbirine yardım etmektir. Forum üyelerinden müşteri toplamak değildir. Bilgi paylaşımınız yok, ama reklam çok. Eğer tekrar bu tip paylaşımınız olursa mesajınızı siler, sizi bloklarım, bilginiz olsun.

*

Çevrimdışı kovboy

• 253
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: fıat panda
  • Donanım: Active
  • Motor: Hiçbiri
« Yanıtla #5 : Mayıs 25, 2021, 08:07:40 ÖÖ »
ikisiylede görüştüm fiyatlar yakın ama yer olarak bana uzaklar ve işlemler 1 gün sürüyormuş. Ostim Yenimahalle tarafında uygun bir yer varmıdır?
İnce pasta,cila,üstübü,rütuş boyası bu işin başlangıç noktasıdır.Biraz ilgi ile güzel sonuçlar alırsınız.