Cam filmlerimi çıkarmaya karar vermiştim. Bu konuda uygulamayı yapan, MEDOS otomotiv ile anlaşmalı POSEDİON isimli firma ile görüşmüştüm. Ancak uygulamayı yaparken yanımda olan her iki firma, bu konu ile ilgili sıkıntı yaşadığımda garip bir şekilde sırra kadem bastı. Artık onları kovalamaktan sıkıldım. Forum aracılığı ile özellikle MEDOS'a serzenişlerimi iletmek isterim. Her neyse....
Bu olaydan şöyle bir tecrübe edindim. profesyonel olmayan bir yer ile çalışmayacaksın, 3 kuruş fazla vereceksin aklın kalmayacak. Yok ustam kaçtı, yok ben seni ararım, yok burası çekmiyor, telefonum bozuk.... vsvs bıktım artık. Bundan sebep, film çıkarma işinde kendi bilgilerim ışığında, uzmana bırakmaya karar verdim. Bu cumartesi sabah erkenden aracımı Altunizade ZİEBART da bırakacağım. Artık nasıl olacak göreceğiz. Rezistant için garanti verimyorlarmış, eğer rezsitant ta bir sorun çıkarsa , yine siteden size ağlarım....

şaka bir yana, arka cam komple 185 TL civarı (Taner benim için fiyat almıştı) eğer bozulrsa onu kmople değiştirirm artık, yapacak bişey yok.
Sıkıldım bu işten. Trafikte sadece arka camları renkli olanlara "benimk de acaba böyle mü görünüyor", çok mu kötü durdu. Apaçi mi olduk, aman polis bişey der mi.... OFFF gerçekten sıkıldım.
Bundan sonra da fabrikasyon dışında aracıma bişey yaparsam, iki olsun. Tövbe....
NOT: Sadece camlar için krom çerçeve almıştım, onları hala takamadım, bir o var ondan sonra da ne aksesuar ne bişey.... Bu ne yahu....