*

Çevrimdışı nonickname

• 1806
  • +16/-15
  • Araç Marka ve Modeli: Honda Civic 1.6 Premium Otm. ECO-LPG
  • Araç Modeli: 2013
  • Motor: Hiçbiri
Cam Filmi için Randevu Aldım.....
« : Aralık 13, 2012, 09:35:09 ÖÖ »
Cam filmlerimi çıkarmaya karar vermiştim. Bu konuda uygulamayı yapan, MEDOS otomotiv ile anlaşmalı POSEDİON isimli firma ile görüşmüştüm. Ancak uygulamayı yaparken yanımda olan her iki firma, bu konu ile ilgili sıkıntı yaşadığımda garip bir şekilde sırra kadem bastı. Artık onları kovalamaktan sıkıldım. Forum aracılığı ile özellikle MEDOS'a serzenişlerimi iletmek isterim. Her neyse....

Bu olaydan şöyle bir tecrübe edindim. profesyonel olmayan bir yer ile çalışmayacaksın, 3 kuruş fazla vereceksin aklın kalmayacak. Yok ustam kaçtı, yok ben seni ararım, yok burası çekmiyor, telefonum bozuk.... vsvs bıktım artık. Bundan sebep, film çıkarma işinde kendi bilgilerim ışığında, uzmana bırakmaya karar verdim. Bu cumartesi sabah erkenden  aracımı Altunizade ZİEBART da bırakacağım. Artık nasıl olacak göreceğiz. Rezistant için garanti verimyorlarmış, eğer rezsitant ta bir sorun çıkarsa , yine siteden size ağlarım....:) :)

şaka bir yana, arka cam komple 185 TL civarı (Taner benim için fiyat almıştı) eğer bozulrsa onu kmople değiştirirm artık, yapacak bişey yok.

Sıkıldım bu işten. Trafikte sadece arka camları renkli olanlara "benimk de acaba böyle mü görünüyor", çok mu kötü durdu. Apaçi mi olduk, aman polis bişey der mi.... OFFF gerçekten sıkıldım.

Bundan sonra da fabrikasyon dışında aracıma bişey yaparsam, iki olsun. Tövbe....

NOT: Sadece camlar için krom çerçeve almıştım, onları hala takamadım, bir o var ondan sonra da ne aksesuar ne bişey.... Bu ne yahu....
Eski bir FİAT Linea 1,6 MJ Lounge kullanıcısı

*

Çevrimdışı linea42

• *
  • 3178
  • +5/-1
  • Araç Marka ve Modeli: FIAT
  • Araç Modeli: LINEA 2013
  • Donanım: Lounge
  • Kan Grubu: A Rh +
  • Km: 65.000 km
  • Motor: 1.6 Multijet 105 HP
Ynt: Cam Filmi için Randevu Aldım.....
« Yanıtla #1 : Aralık 13, 2012, 02:29:48 ÖS »
arabanın sadesinin güzelliği bir başka oluyor. hayırlısı artık ya arka çaprazdan bakmadıkça sıkıntı çıkmaz :)
Bullet Qheylan...

You are what you know...(Albert Einstein)

*

Çevrimdışı Ccingiler

• *
  • 2450
  • +54/-9
  • Cengiz Cingiler
  • Araç Marka ve Modeli: Linea
  • Araç Modeli: 2012
  • Donanım: Emotion Plus
  • Kan Grubu: AB Rh +
  • Km: 150.000
« Yanıtla #2 : Aralık 13, 2012, 03:10:23 ÖS »
sıcak hava tabancası ile sökerlerse hiç bişey olmaz..
VATAN TOPRAĞI KUTSALDIR; KADERİNE TERKEDİLEMEZ[/b]

*

Çevrimdışı nonickname

• 1806
  • +16/-15
« Yanıtla #3 : Aralık 13, 2012, 03:18:03 ÖS »
sıcak hava tabancası ile sökerlerse hiç bişey olmaz..

fön makinesi türevi bişeyleri varmış.....ayrıca filmin daha yeni takılmış olması (ekim 2012) ve çok da fazla sıcak hava vs görmemiş olması da avantajım sanırım.

Sonuçtan haberdar ederim. Kimseye de film tavsiye etmiyorum, bu vesile ile söyleyeyim. zaten istanbul trafiği sinir bozuyor, bir de polis çevirdi stressi hiç hoş olmuyor.

Şu filmlerden bir kurtulayım, en büyük boy vantuzlu (hani böyle dışı kedi gülümsemesi olan) perde gibi bişey alacam, zaten arka camda perde var....

Ha arka cam perdesi demişken, bu FİAT ın da mantığı bir hoş yahu.... Kardeşim en dolu versiyona perde koymuşsun, şunu neden sadece arka cama koyarsın, eklesene arka kapılara da bu donanımı. Ne saçma şey yahu. Arabayı alırken, tüm detayına kadar bakmıştım, ama itiraf edeyim donanımda arka cam perdesi yazdığı zaman, sadece arka camda olduğunu düşünmemiştim, yanlarda da var diye düşünmüştüm. Aldıktan sonra farkettim, şok oldum. Demekki neymiş? daha dikkat etmeliymişim.

*

Çevrimdışı desidero

• Atarlı
  • *
  • 4884
  • +52/-8
  • Kaliteli insan işiyle, boş insan kişiyle uğraşır!
  • Araç Marka ve Modeli: Citroen C4X (C43) 2023
  • Araç Modeli: 1.2 puretech 130hp EAT8
  • Donanım: Hiçbiri
  • Km: 26
« Yanıtla #4 : Aralık 13, 2012, 04:55:32 ÖS »
llumar ahmet'e bir gösterseydin Tolga kardeş. Karacaahmet mezarlığının karşısında nuhkuyusu cad. üzerinde...
Atara atar, gidere gider, desidero bu sonuna kadar gider...

*

Çevrimdışı nonickname

• 1806
  • +16/-15
« Yanıtla #5 : Aralık 13, 2012, 05:01:24 ÖS »
llumar ahmet'e bir gösterseydin Tolga kardeş. Karacaahmet mezarlığının karşısında nuhkuyusu cad. üzerinde...

tavsiye eder misiniz? İşçilik, özen....vs konusunda.......

yeri tam olarak nerede; ya da telefonunu ÖM den alabilirim. Sizin tanıdıksa referans olarak isminizi verebilir miyim?

Son olarak bendeki Solar marka, bir sıkıntı olur mu acaba......

Gördüğünüz gibi bu konuda her türlü öneriye aç ve açığım.

teşekkürler

*

Çevrimdışı desidero

• Atarlı
  • *
  • 4884
  • +52/-8
« Yanıtla #6 : Aralık 13, 2012, 09:29:27 ÖS »

yeri tam olarak nerede; ya da telefonunu ÖM den alabilirim. Sizin tanıdıksa referans olarak isminizi verebilir miyim?

teşekkürler
Tanıdık değil, metini duymuşluğum var.
http://llumarahmet.com/iletisim.asp
bir çok ünlünün jeep'i ve bir çok lüks arabayı bu kardeş yaparmış. internete yaz adını forumlarda da çok geçer adı.
bir de camı niye atıyorsun çöpe. tamiri var. kopan rezistansın altı ve üstüne kağıt band yapıştır. ve aşağıdaki linkteki ürünü alıp sürüyorsun(loctite circuit+ 3863). kuruyunca da bandları çıkartıyorsun. bu kadar basit...
http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.skodam.com/uploads/01/0e97dc86fa909a2e5acfbe390cecb50a.jpg&imgrefurl=http://www.skodam.com/forum_posts.asp?TID%3D334&h=360&w=500&sz=20&tbnid=WxEw11MdBOs9MM:&tbnh=90&tbnw=125&prev=/search%3Fq%3Dcam%2Brezistans%25C4%25B1%2Btamiri%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=cam+rezistans%C4%B1+tamiri&usg=__bgxmkx0A7wV36FBVRis0HheIX8Y=&docid=MsJQI_r64ZN4iM&sa=X&ei=UynKUPGxJuv64QTAg4CQCA&ved=0CEsQ9QEwAw&dur=1552

*

Çevrimdışı Ccingiler

• *
  • 2450
  • +54/-9
  • Cengiz Cingiler
« Yanıtla #7 : Aralık 13, 2012, 09:45:35 ÖS »
loctite ... iyi marka...

*

Çevrimdışı nonickname

• 1806
  • +16/-15
« Yanıtla #8 : Aralık 14, 2012, 12:05:34 ÖÖ »

teşekkürler
Tanıdık değil, metini duymuşluğum var.
http://llumarahmet.com/iletisim.asp
bir çok ünlünün jeep'i ve bir çok lüks arabayı bu kardeş yaparmış. internete yaz adını forumlarda da çok geçer adı.
bir de camı niye atıyorsun çöpe. tamiri var. kopan rezistansın altı ve üstüne kağıt band yapıştır. ve aşağıdaki linkteki ürünü alıp sürüyorsun(loctite circuit+ 3863). kuruyunca da bandları çıkartıyorsun. bu kadar basit...
http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.skodam.com/uploads/01/0e97dc86fa909a2e5acfbe390cecb50a.jpg&imgrefurl=http://www.skodam.com/forum_posts.asp?TID%3D334&h=360&w=500&sz=20&tbnid=WxEw11MdBOs9MM:&tbnh=90&tbnw=125&prev=/search%3Fq%3Dcam%2Brezistans%25C4%25B1%2Btamiri%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=cam+rezistans%C4%B1+tamiri&usg=__bgxmkx0A7wV36FBVRis0HheIX8Y=&docid=MsJQI_r64ZN4iM&sa=X&ei=UynKUPGxJuv64QTAg4CQCA&ved=0CEsQ9QEwAw&dur=1552

Bu  tarz urunlerin, uygulamasinin zor oldugu (urunun cama akmasi...vs gibi) ayrica performansli olmadigi hatta cami patlatmaya kadar gittigini okumustum. Dogru/yanlis bilemem. Ancak tahminim zaten rezistant ariza yapacaksa bu buyuk bir ariza olur, yani telde ufak bir temassizlik degil, komple telin cikmasi gibi.....

*

Çevrimdışı MSB

• 2141
  • +33/-17
  • Mehmet Sait BÜKÜCÜ
    • Biodal
  • Araç Marka ve Modeli: MERCEDES E200
  • Araç Modeli: 1995
  • Kan Grubu: 0 Rh +
  • Km: 158000
« Yanıtla #9 : Aralık 14, 2012, 12:18:27 ÖÖ »
Bilmediğimden soruyorum. Camı lazerle karartma yaptıklarını duydum. Bu doğrumu acaba. ? Bu arada az ve öz modifiyede harici elletmem aracımı.
Mehmet Sait BÜKÜCÜ

*

Çevrimdışı nonickname

• 1806
  • +16/-15
« Yanıtla #10 : Aralık 14, 2012, 12:28:09 ÖÖ »
Bilmediğimden soruyorum. Camı lazerle karartma yaptıklarını duydum. Bu doğrumu acaba. ? Bu arada az ve öz modifiyede harici elletmem aracımı.

....bin tl ler ile ifade edilen rakamlar donuyor o is icin. Ayrica fabrika cikisi degilse, polisler yine caza kesiyor. Diger tarafta paylasmistim, tekrar edeyim. Fabrika cikisli arka cami karartilmis araclarda, camin uzerinde marka holgraminin az ustunde "v" ibaresi vardir. Bu ibareye sahip araclar orijinal demek oldugundan polisler bunlara ceza kesemiyorlar. Ki zaten bununla ilgili yayimlanmis bir genelge de var. Ford un resmi stesinde duyurular basligi altinda bu genelgeyi bulabilirsiniz.

Ben yukarida bahsettigim "v" harfini de denedim, ancak sonradan takildigi belli,oluyor, bu yuzden cikardim. Maazallah, cam filminden ceza yemicez diye polisi yaniltmaktan iceri girmeyelim de.

*

Çevrimdışı gate07

• 203
  • +19/-2
  • Donanım: Urban
  • Motor: 1.3 Multijet 95 HP
« Yanıtla #11 : Aralık 14, 2012, 12:40:55 ÖÖ »

....bin tl ler ile ifade edilen rakamlar donuyor o is icin. Ayrica fabrika cikisi degilse, polisler yine caza kesiyor. Diger tarafta paylasmistim, tekrar edeyim. Fabrika cikisli arka cami karartilmis araclarda, camin uzerinde marka holgraminin az ustunde "v" ibaresi vardir. Bu ibareye sahip araclar orijinal demek oldugundan polisler bunlara ceza kesemiyorlar. Ki zaten bununla ilgili yayimlanmis bir genelge de var. Ford un resmi stesinde duyurular basligi altinda bu genelgeyi bulabilirsiniz.

Ben yukarida bahsettigim "v" harfini de denedim, ancak sonradan takildigi belli,oluyor, bu yuzden cikardim. Maazallah, cam filminden ceza yemicez diye polisi yaniltmaktan iceri girmeyelim de.

bu cam filmi işi sende paranoya olmuş tolga abi ;D ;D ;D

*

Çevrimdışı nonickname

• 1806
  • +16/-15
« Yanıtla #12 : Aralık 14, 2012, 12:44:34 ÖÖ »

bu cam filmi işi sende paranoya olmuş tolga abi ;D ;D ;D

Sorma taner, deli cikacam burada. Bombos yolda, zevk icin cevrilirsen boyle oluyor iste. Sanki parayi agactan topluypruz.

*

Çevrimdışı MSB

• 2141
  • +33/-17
  • Mehmet Sait BÜKÜCÜ
    • Biodal
« Yanıtla #13 : Aralık 14, 2012, 12:46:48 ÖÖ »

Anladım. Haklısınız Tolga bey. Hem çok para hemde risk var. Ben geçen ay haberlerde arka camlar serbest artık diye duydum. Hatta CNN Türk haberi idi. Ama hala ceza yazıyor ve zart diye söküyor akbabalar. Vallahi sivil kendine özgü memurun arabasında var herif alt komşum. Bu nasıl bir vicdan ya. Film atacağızda Japon umumhanesi gibi koymayacağız ki. Biraz karartma o kadar.
Mehmet Sait BÜKÜCÜ

*

Çevrimdışı gate07

• 203
  • +19/-2
  • Donanım: Urban
  • Motor: 1.3 Multijet 95 HP
« Yanıtla #14 : Aralık 14, 2012, 01:03:47 ÖÖ »
bana filmden yazsınlar ertesi gün satarım arabayı uğraşamam

*

Çevrimdışı MSB

• 2141
  • +33/-17
  • Mehmet Sait BÜKÜCÜ
    • Biodal
« Yanıtla #15 : Aralık 14, 2012, 01:10:34 ÖÖ »
Yok artık Taner. Satmak olurum hiç. Megane 3 vardı bende. Onu sökmüşledi acımadan. Yazmadı ama fena koydu kardeş.
Mehmet Sait BÜKÜCÜ

*

Çevrimdışı nonickname

• 1806
  • +16/-15
« Yanıtla #16 : Aralık 14, 2012, 01:14:59 ÖÖ »
bana filmden yazsınlar ertesi gün satarım arabayı uğraşamam

Taner sen de kasiniyorsun, dikkat et de birgun seni de yakalamasin polisler....:-) :-) :-)

En son polisin dedigini hatirla: sansini zorlama :-)  gerci musebbibi benim o isin ama, neyse....

*

Çevrimdışı desidero

• Atarlı
  • *
  • 4884
  • +52/-8
« Yanıtla #17 : Aralık 14, 2012, 09:01:24 ÖÖ »
paranoya ya gerek yok tolga kardeş. piyasadaki araçlardan 10 tanesinden 3'ünde cam filmi var be ya...

*

Çevrimdışı nonickname

• 1806
  • +16/-15
« Yanıtla #18 : Aralık 16, 2012, 09:07:06 ÖS »
Evet arkadaslar, dun itibarilye cam filmlerin hepsini cikardim. Biraz tuzlu oldu,ama icim rahat oldu. İslemi yapan kisi, rezistansi test ettigini ve calistigini soyledi, nasil test ettigini sorunca rezistan acilinca cam isiniyor disardan dokunsanizda bunu anliyorsunuz dedi?  .?

Herneyse bugun istanbulda lodos var, hava iliman oncun rezistansi ne t kontrol edemedim, ancak arka camlar yagmurdan komple islak iken acrim, sanki calisti gibi geldi. Sanirim sorun yok, cok sukur.

Bu arada on cam filmini cikaranlar, cami cizmis, ben farketmemistim, ziebarttaki cocuklar gosterdi, cok belli degil ama maazallah ben bunlara arka camlari emanet etseydim diye dusunmuyor degilim.

Cam filmi goruntude ve kulanimda iyi olsa da kanun cikmadigi ve polislergelisiguzel ceza kestigi muddetce, girmem bu ise. Artik dama orijinlaciyim, kafami kesseniz orojonal disinda:-)ve kanun disinda bisey takmam....:-):-)

*

Çevrimdışı Ccingiler

• *
  • 2450
  • +54/-9
  • Cengiz Cingiler
« Yanıtla #19 : Aralık 16, 2012, 09:14:53 ÖS »
Sonuna kadar Filmliyim..Tabi İstanbul taksim civarına gelmemeye kararlıyım...   ;D ;D

*

Çevrimdışı desidero

• Atarlı
  • *
  • 4884
  • +52/-8
« Yanıtla #20 : Aralık 16, 2012, 10:40:37 ÖS »
geçmiş olsun Tolga kardeş... artık rahatlamışsındır  ;)

*

Çevrimdışı nonickname

• 1806
  • +16/-15
« Yanıtla #21 : Aralık 17, 2012, 06:32:56 ÖÖ »
Evet, artik filmsizim, ama arcoma daha rahat biniyorum. Bir cts aksami taksim, besiktas, kadikoy.... Vs dolasip polis cevirmelerini ziyaret edecem :-)

*

Çevrimdışı hkurt

• 349
  • +11/-2
  • Araç Marka ve Modeli: Ford Fiesta
  • Araç Modeli: 1.4 Tdci Trend
« Yanıtla #22 : Aralık 17, 2012, 06:52:51 ÖÖ »
Evet, artik filmsizim, ama arcoma daha rahat biniyorum. Bir cts aksami taksim, besiktas, kadikoy.... Vs dolasip polis cevirmelerini ziyaret edecem :-)

:D

*

Çevrimdışı Fatih

• 1072
  • +9/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Bravo 1.6Mjet 160HP 400Nm Tork-Dualogic
  • Araç Modeli: 2012-S2 Sport Style+Skydome+Abarth Style
  • Km: 75.555
« Yanıtla #23 : Aralık 17, 2012, 08:37:10 ÖÖ »
Taktırın arabaya özel perde; rahat edin Polis durdurursa cam filmi var diye, artistik yapar perdeleri söker kafasına geçirirsiniz :)
FOR EVER FIAT
2005 Albea 1.3 Multijet Dynamic AC-Ateş Kırmızısı (2007-2011)
2009 Linea 1.3 Multijet 115HP 230Nm Dualogic Emotion Plus-M.Siyah (2011-2013)
2012 Bravo 1.6 Multijet 130HP 360Nm/160HP 400Nm Dualogic S3 Sport Style+Skydomme Beyaz (2013-.....)
2011 Doblo Premio 1.6Mjet 105Hp  Blue&Me Tomtm

*

Çevrimdışı Raymon

• 863
  • +10/-1
  • Kartallar Yüksek Uçar
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea Tjet
  • Araç Modeli: 2008
  • Donanım: Emotion
  • Kan Grubu: B Rh+
  • Motor: T-Jet 120 HP + LPG
« Yanıtla #24 : Aralık 17, 2012, 09:08:40 ÖÖ »
geçmiş olsun. rezinstansları kurtarmış olduğunuza sevindim...

Fiat Linea 1.4 Tjet Emotion+

*

Çevrimdışı nonickname

• 1806
  • +16/-15
« Yanıtla #25 : Aralık 17, 2012, 09:23:57 ÖÖ »
Taktırın arabaya özel perde; rahat edin Polis durdurursa cam filmi var diye, artistik yapar perdeleri söker kafasına geçirirsiniz :)

Megane'de bu dediğinizin aynısını yaptım, ancak bir kere polis durdurmadı beni, yoksa aynı durumu yapmak gibi bir hayalim vardı. Tabi gereksiz bir atraksiyon olacaktı, sadece nükte.....

Ancak o perdeler bana çok pratik gelmedi, takması çıkarması zor geldi. Arka camda zaten perde var orijinal. sadece çocuun olduğu yere vantuzlu büyük boy bir birşey takmayı düşünüyorum.

*

Çevrimdışı desidero

• Atarlı
  • *
  • 4884
  • +52/-8
« Yanıtla #26 : Aralık 17, 2012, 09:35:30 ÖÖ »
yine de kaşınmamak lazım. hız sınırı şehir içinde 50km. tolga bey siz radara 56km yakalandınız deyip yazarlar cezayı  ;D
şimdi birileri çıkar bu bahane mi? kurallar böyle diye. Kim şehir içinde 50km gidiyor ki? trafik varsa 10km bile gidemiyorsun o ayrı konu... sebep mi arıyorsun? kış geldi zincirleriniz bagajınızda mı? hooop ceza... tolga bey park lambanız bozulmuş. ya memur bey lamba bu ne zaman bozulacağı belli mi? yolda bozuldu işte. kaçış yok Tolga77... hooop ceza.
« Son Düzenleme: Aralık 19, 2012, 02:14:37 ÖS Gönderen: desidero »

*

Çevrimdışı nonickname

• 1806
  • +16/-15
« Yanıtla #27 : Aralık 17, 2012, 10:46:53 ÖÖ »
yine de kaşınmamak lazım. kaşının altında gözün var diye ceza kesebilirler. hız sınırı şehir içinde 50km. tolga bey siz radara 56km yakalandınız deyip yazarlar cezayı  ;D
şimdi birileri çıkar bu bahane mi? kurallar böyle diye. Kim şehir içinde 50km gidiyor ki? trfaik varsa 10km bile gidemiyorsun o ayrı konu... bahane mi arıyorsun? kış geldi zincirleriniz bagajınızda mı? hooop ceza... tolga bey park lambanız bozulmuş. ya memur bey lamba bu ne zaman bozulacağı belli mi? yolda bozuldu işte.  vergi toplanacaksa kaçış yok Tolga77... hooop ceza.

61 km/h ile radara girdim, ceza yedim. Yoğun yağışlı bir yolda sisleri yakıp, sonra yağmur durduktan sonra unutmuşluğum ve ceza yemişliğim de. Buna cam filmini de ekledim.

Geçmişim karanlık, dediğiniz doğru. Elleşmemek gerek. Zaten espri yapmıştım, yoksa deli miyim?.

Ancak doğrusu şu ki, artık aracıma aha güvenle binip, polis çevirmelerinde stress katsayım düşürdüm

*

Çevrimdışı MSB

• 2141
  • +33/-17
  • Mehmet Sait BÜKÜCÜ
    • Biodal
« Yanıtla #28 : Aralık 17, 2012, 10:56:29 ÖÖ »
Tolga bey bu film işi sende bir sıkıntı çıkaracak Allah muhafaza. İyi etmişsin çıkarmakla. Yasa oturana kadar orijinale devam. Bakma sen filmli olanlara. Almaz bir polise denk gelir Valla filmi bırak adamın ciğerini sökerler. Daha bir hafta önce futbol federasyon başkanı olacak dümbük Demirören'in aracından Çakar lambayı söktüler oda canlı canlı. Dinlemezler artık. Puantaj sistemi geldi polise. Yazdığı ceza kadar maaş ikramiyesi. Bir okusun millet. Öğle sis farı imiş. Yok zenonmuş yok film yok müzik sistemi açayım sesini falan. Eksoz sedine Antep'te kütür kütür ceza yazıyorlar. Şehre gelde bak çıt yok. Bitti o günler. Yok bana yazamazlar falan bitti.
Mehmet Sait BÜKÜCÜ

*

Çevrimdışı tayca1

• 92
  • +0/-0
  • Turgay Ayça
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea
  • Donanım: Actual
  • Motor: 1.3 Multijet 90 HP
« Yanıtla #29 : Aralık 17, 2012, 12:00:06 ÖS »
Benim arabada arka cam biraz koyu 2 kat olduğu için. (önceki solmuştu rezistan bozulmasın diye üzerine kaplandı) yan camlar açık renk arka cama kaplananda aslında aynı renk ön camda ise zaten yok.
Adana'da arka koltukta oturulmuyor özellikle yazın klima çalışsa bile güneş ışıkları arkada oturanların ensesini yakıyor.
Araca bakınca içi görülüyor.
Dr.Turgay Ayça