Arkadaşlar merhaba, ben Birol EMER yeni sitemiz hayırlı olsun,önceki sitede üye olan tüm arkadaşlarla burada'da buluşmayı arzu ederim;İnternet bilgim iyi olmadığı için hep yeni konu açıyor olabilirim bu konuda'da yardım ederseniz çok sevinirim.Bilenler biliyor ama ben yinede kısaca anlatayım,arabam 1.6 multijet urban,Kasım 2012'de aldım,araba ondüle olmuş yolda gidiyor gibi zıplayarak gidiyordu,3 hafta Ağaçlı servisine gidip şikayetimi söyledim,Fiat'a mail gönderdim, her kişi aracın normal olduğunu,zamanla alışacağımızı söylediler,lastik havalarını önler 33,arkalar 30 olarak düzenledik ama değişen bir şey olmadı;Fiat Ağaçlı koordinatörü Levent beyin lastikleri değiştirelim teklifi ile lastikler benim yanımda başka bir sıfır araçtan alınarak değiştirildi sorunum %98 çözüldü,bence lastikler araç üzerindeyken test yapılmadığı için araç ile uyumsuzluk oluyor;Bu arada amartisör testi için araştırma yaparken ANKARA'da Kazımkarabekir Cad: no:120/ 19 tel:324 00 94 'adresinde bulunan firmaya gittim araçlarla ilgili her türlü test'i yapıyorlar (internet'ten bulabilirsiniz) amortisör test'i 20.TL.;firma yetkilileri linea'nın bu sorununun kronik olduğunu söylediler,4 lastik havalarınında 32 olarak ayarlanmasının daha verimli olacağımı söylediler. Şimdilik havadisler bu kadar sorunu olan arkadaşlara yardımcı olabilirsem çok memnun olurum.Hepinize selam ve saygılar.