*

Çevrimdışı Birol EMER

• **
  • 10
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: fiat linea
  • Araç Modeli: 2012
  • Donanım: Urban
  • Km: 900
  • Motor: 1.6 Multijet 105 HP
arabanın sarsıntılı gitmesi
« : Aralık 21, 2012, 06:30:13 ÖS »
Arkadaşlar merhaba, ben Birol EMER yeni sitemiz hayırlı olsun,önceki sitede üye olan tüm arkadaşlarla burada'da buluşmayı arzu ederim;İnternet bilgim iyi olmadığı için hep yeni konu açıyor olabilirim bu konuda'da yardım ederseniz çok sevinirim.Bilenler biliyor ama ben yinede kısaca anlatayım,arabam 1.6 multijet urban,Kasım 2012'de aldım,araba ondüle olmuş yolda gidiyor gibi zıplayarak gidiyordu,3 hafta Ağaçlı servisine gidip şikayetimi söyledim,Fiat'a mail gönderdim, her kişi aracın normal olduğunu,zamanla alışacağımızı söylediler,lastik havalarını önler 33,arkalar 30 olarak düzenledik ama değişen bir şey olmadı;Fiat Ağaçlı koordinatörü Levent beyin lastikleri değiştirelim teklifi ile lastikler benim yanımda başka bir sıfır araçtan alınarak değiştirildi sorunum %98 çözüldü,bence lastikler araç üzerindeyken test yapılmadığı için araç ile uyumsuzluk oluyor;Bu arada amartisör testi için araştırma yaparken ANKARA'da Kazımkarabekir Cad: no:120/ 19 tel:324 00 94 'adresinde bulunan firmaya gittim araçlarla ilgili her türlü test'i yapıyorlar (internet'ten bulabilirsiniz) amortisör test'i 20.TL.;firma yetkilileri linea'nın bu sorununun kronik olduğunu söylediler,4 lastik havalarınında  32 olarak ayarlanmasının daha verimli olacağımı söylediler.  Şimdilik havadisler bu kadar sorunu olan arkadaşlara yardımcı olabilirsem çok memnun olurum.Hepinize selam ve saygılar.

*

Çevrimdışı gate07

• 203
  • +19/-2
  • Donanım: Urban
  • Motor: 1.3 Multijet 95 HP
Ynt: arabanın sarsıntılı gitmesi
« Yanıtla #1 : Aralık 21, 2012, 06:43:59 ÖS »
rot balans yaptırın öle deneyin

*

Çevrimdışı mtuncer

• 1874
  • +7/-1
  • Elektrik-Elektronik Yüksek Mühendisi
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat LINEA
  • Donanım: Emotion Plus
  • Kan Grubu: A Rh -
  • Km: 135.000
  • Motor: 1.6 Multijet 105 HP
« Yanıtla #2 : Aralık 21, 2012, 06:59:01 ÖS »
Arkadaşlar merhaba, ben Birol EMER yeni sitemiz hayırlı olsun,önceki sitede üye olan tüm arkadaşlarla burada'da buluşmayı arzu ederim;İnternet bilgim iyi olmadığı için hep yeni konu açıyor olabilirim bu konuda'da yardım ederseniz çok sevinirim.Bilenler biliyor ama ben yinede kısaca anlatayım,arabam 1.6 multijet urban,Kasım 2012'de aldım,araba ondüle olmuş yolda gidiyor gibi zıplayarak gidiyordu,3 hafta Ağaçlı servisine gidip şikayetimi söyledim,Fiat'a mail gönderdim, her kişi aracın normal olduğunu,zamanla alışacağımızı söylediler,lastik havalarını önler 33,arkalar 30 olarak düzenledik ama değişen bir şey olmadı;Fiat Ağaçlı koordinatörü Levent beyin lastikleri değiştirelim teklifi ile lastikler benim yanımda başka bir sıfır araçtan alınarak değiştirildi sorunum %98 çözüldü,bence lastikler araç üzerindeyken test yapılmadığı için araç ile uyumsuzluk oluyor;Bu arada amartisör testi için araştırma yaparken ANKARA'da Kazımkarabekir Cad: no:120/ 19 tel:324 00 94 'adresinde bulunan firmaya gittim araçlarla ilgili her türlü test'i yapıyorlar (internet'ten bulabilirsiniz) amortisör test'i 20.TL.;firma yetkilileri linea'nın bu sorununun kronik olduğunu söylediler,4 lastik havalarınında  32 olarak ayarlanmasının daha verimli olacağımı söylediler.  Şimdilik havadisler bu kadar sorunu olan arkadaşlara yardımcı olabilirsem çok memnun olurum.Hepinize selam ve saygılar.

Birol Bey

Ben Mutlu. telefonda konuştuk bugün.

Sorununuzun çözüldüğüne sevindim. Acaba sizden söktükleri lastikleri kontrol ettiler mi?

Yani jantlar ya da lastiklerde balans , janta oturmama, jantta yamukluk gibi problemler var mı?

Şu servisi arayıp sorasım geldi vallahi.

Çünkü ben aracın lastik ve jantlarını değiştirdim. sorun devam ama bir miktar azaldı.

sizi tekrar arayıp birkaçşey sormak istiyorum. Müsait olduğunuzda görüşelim.

MUTLU
Fiat Linea 2012 1.6 MultiJet Emotion Plus 105 HP 290 Nm
6,4 litre / 100 km
Petrol Ofisi VMax 10 Eurodizel
Mobil 1 ESP Formula 5w30
Audi A3 2015 1.6 TDI DSG7
Conti T860 Winter & Bridgestone Turanza T005

*

Çevrimdışı MSB

• 2141
  • +33/-17
  • Mehmet Sait BÜKÜCÜ
    • Biodal
  • Araç Marka ve Modeli: MERCEDES E200
  • Araç Modeli: 1995
  • Kan Grubu: 0 Rh +
  • Km: 158000
  • Motor: Hiçbiri
« Yanıtla #3 : Aralık 21, 2012, 08:56:13 ÖS »
Bu sorunun çözülmesine çok sevindim. Lastik problemi olması çok iyi oldu. Rahat bir nefes aldınız. Şimdi iyi forumlar işte.
Mehmet Sait BÜKÜCÜ

*

Çevrimdışı Ccingiler

• *
  • 2450
  • +54/-9
  • Cengiz Cingiler
  • Araç Marka ve Modeli: Linea
  • Donanım: Emotion Plus
  • Kan Grubu: AB Rh +
  • Km: 150.000