Geçen gün googleden arattırıp internetten oto yedek parça satışı yapan bir site ile whatsapptan konuştum, istanbulda tanınmış bir yermiş isim vermek istemiyorum, adamlar biz malzemeyi kargoya verdiğimiz anda geri iade almıyoruz diyor, mazleme kutusundan çıkmamış kullanılmamış olsa dahi almıyoruz diyor, tüketici haklarından bahsettim müşteri belki sizden daha ucaza buldu sizden aldığını geri vermek istedi diyorum cevap yok, demek istediğim büyük olması ürünü gözü kapalı alacağınız anlamına gelmiyor, ürünü aldıktan sonra bir sorunla karşılaşmanız halinde size ne derece yardımcı oluyorlar önemli olan bu
Alım yapmamanı tavsiye edeceğim siteler:
Parça filosu, parçamix, aktaş oto,akmir oto,cey denilen marka,n11'de uğurotomotiv,otodeposu
Ürün şu marka diyor. Yan sanayi gönderiyor. Orjinal diyor meğersem markası orijinal miş.

ürünü orjinal lancia poşetini gösterip altta cincon marka satanlar bunlar. Büyük sitelerde de üyelikleri var. Kötü yorum yazamıyorsun malesef.
Sana önerebileceğim siteler yani benim alışveriş yaptıklarım diyim : başlaroto, aloparça.com.,opelyedekparçaları.com, n11 de tayfur otomotiv, Fzrulman,yılmaz otomotiv,silecek sepeti,atmacaotomotiv,parçakurdu,cıbıroğlu otomotiv,parçabakkal,parçafoni,netpar
Her işte bir risk olur.
Ama iade hakkı bu tavsiye etmediğim sitelerde bile mevcut. İade almıyoruz diyemezler.
Bize o iade kabul etmiyoruz diyen arkadaşın sitesini verebilirseniz. Mümkün değil ama not alalım.