Merhaba arkadaşlar çok uzun zamandır aklımda olan bir projeydi. İlker Kemal Bikeç beyle görüşmelerimiz sonucunda bugün Ünlü Oto dan sıfır sağ sol bir takım Mako Elektirikli Far Seviye Motorlu farların siparişini verdim direk İlker beye kargolanacak. Pazartesi elinde olur. Süreç fotograflanacak bu başlık altında paylaşırım...
Şimdiden hayırlı olsun. Fotoları merakla bekliyoruz. Orijinalinde olmadığından ve far yıkama olmadığından Muayeneden geçerken sıkıntı çıkma ihtimali nedir?
Erhan abi normal mercek taktırsaydım led ile birlikte muayeneden geçerdi, ama ben bi xenon mercek ve kit istedim o yuzden sıfır far takımı aldım muayene zamanı normal farları takar giderim
Güzel birşey çıkarsa 2 yılda bir far sök tak etkilemez bence.
Sonucu ne olur buraya yazın. Mercekli olupda far yıkaması olmadan muayaneden geçen çok araç var. En basit reno fluence araçların farları bu şekilde. Şimdiden güle güle kullanın.
Sıfır far alarak en iyisini yapmışsınız güzel görünüyor, sinyal de yapilacakmiydi?Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kazasız belasız kullanın çok güzel olmuş. Birde araç üzerinde gece karanlık bi yerde de resim çekebilir misiniz?.
Erhan abi ben istemedim İlker bey de sıcak bakmadı, tercih meselesi bana hoş gelmedi...
tabi ki tercih meselesi. Ben oldum olası kaş şeklinde ki gündüz farlarına hastayım. Linea'ların far yapısı buna uygun gibi. Sonradan üste takılanları bende sevmiyorum. Bununla birlikte yapan usta da yok dediyse bildiği birşey vardır. Tekrar hayırlı olsun.
Güle güle kullanın. Güzel olmuş. Yapan ustamızın da ellerine sağlık. Otomatik yük ayarı yok değil mi. Sadece uzun kısa xenon mercek.
Abi araç içindeki elektirikli far ayarı çalışıyor...
Bazen denge motoru koyuyorlar otomatik far ayarlı sistemlerde ki gibi. İçerden ayar yapmaya gerek kalmadan kendi aracın eksenine göre farı ayarlıyor ayrı bir konfor oluyor. Bizler yapmıyoruz ama aslında karşıdan gelenin gözünü almaması için içerden yapılan ayarın araçta ki kişi sayısı ve yük miktarına göre ayarlamamız gerekiyor. Ama biz tek bir ayarda kullanıyoruz.
Teşekkürler ben bir çift sıfır mako far aldım 700 tl mercek ve ekipmanlar 1000 tl 500 tl xenon set toplam 2200 tl... Aydınlatma çok güzel far ayarı 0 konumda iken bile karşı taraftan tepki yok şu anda optimum ayarı bulmak üzere sürekli deniyorum denemeler bittikten sonra video çekip koyacağım. Birde uzunlarda halojen var bi xenonu gölgeliyor onuda led ile değiştiricem daha güzel oluyor bir iki videoda denk geldim...
Tek mercekli far fiyatına çift far, ucuza geldi valla hayırlı olsun. Uzunları bir şekilde beyaz yapmak lazım arkadaşın Megan 3 te de öyle güzel olmuyor. Hazır yapmışken parklar da LED olsun amber yada beyaz..Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üstadım İlker bey merceklerin içine power park ledleri yerleştirdi parkları acınca merceklerde onlar yanıyor beyaz şekilde, benim arabada uzunlar ve geri vites lambaları hariç şu an sarı ampul yok gerçekten çok güzel oldu.
Maşallah Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin..Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi