Polen filtresi içler acısı

Kulaklar yok
Yazı orjinalinden farklı
Kalite ise alakası yok. Naylon gibi bişey.
Bence sanayide satılan yan sanayiden dahi kalitesiz.
Gelelim Sadede

Öncelikle belirteyim ki bunlar benim şahsi yorumum ve gözlemimdir. Ürünler orjinal mi değilmi bunun cevabını marka verecektir.
Yağ filtresi renk farkı var. Siyah plastik kısımları daha parlak. Onun dışında sorun göremedim. Filtreleme kısmında fark olabilir. Bunu gözle anlamak zor benim için. Sanayide satılan orjinal yağ filtrelerindede renk farkından bahsedilmişti daha önce. Contalarında sorun görmedim.
Hava filtresi alt süngeri daha parlak ve bi tık daha kalın. Filtreleme kısmında bariz bi fark göremedim. Yazılarda ters basım var fakat sanayiden aldığım orjinal 2 faklı filtrelerdede yazılarda ufak tefek farklar vardı. Pembe kısımları ise yeni gelenler orjinallerine göre daha sorunsuz görünüyor.
Mazot filt. bi fark göremedim. Sonuçta kapalı kutu Resimleri ve ağırlığını paylaştım.
Polen filtresi cok net kalitesiz.
Sonuç:
Bu filtreler araçta kullanılır mı? Bilemiyorum denemek lazım (polen hariç)
Bu filtreler orjinal mi? Bilemiyorum, opar'a sormak lazım
Orjinallerine göre fark gördüm mü? Gördüğüm farkları yukarıda belirttim. Bunun dışında bi fark görmedim.
Peki ben bunları aracıma takarmıyım. Havayı takarım. Mazotu ve yağ'ı kuşkulanarak takarım. Poleni takmam.
Ama ben bu konularda pek risk sevmiyorum. O yüzden güvendiğim parçacılardan orjinallerini edinmeye çalışırım heralde

Tekrar belirteyim ki bunlar benim şahsi düşüncemdi. Ürünlerin orjinal olup olmadığını marka cevaplaması lazım.
Kimseyede alın kullanın veya almayın demiyorum.
Düzeltilecek veya hatalı yer varsa forum yöneticilerimiz el atacaktır.
Saygılar slmlar.