*

Çevrimdışı Yek52

• 46
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Linea
  • Araç Modeli: 2015
  • Donanım: Pop
  • Km: 90000
  • Motor: 1.3 Multijet 95 HP
Kapı Döşeme yenileme
« : Ekim 29, 2019, 12:21:17 ÖS »
Merhabalar 2015 1.3 pop aracım var içi gerçekten çok koyu renkli gelmeye başladı kemik rengi veya krem rengi kumaş alıp kapı döşemelerini kaplamak istiyorum ama yapıştırmak için çift taraflı bant kullansam tutarmı ? Beceremem veya güzel durmaz diye bally sürmek istemiyorum

Birde bu işlemi pandizotu sökmeden üstünden yapabilirmiyim tecrübeli arkadaşlarımız yardımcı olursa mutlu olurum

*

Çevrimdışı Erhan

• *
  • 4305
  • +47/-2
  • Donanım: Hiçbiri
  • Kan Grubu: 0 Rh +
  • Motor: Hiçbiri
Ynt: Kapı Döşeme yenileme
« Yanıtla #1 : Ekim 29, 2019, 03:37:46 ÖS »
Deneme lazım ama çift taraflı bant ile gerekli gerdirmeyi sağlayamazsınız. Bence eliniz yatkın değilse bir döşemeci ile görüşüp ustasından yardım almak en ideal çözüm olacaktır.

*

Çevrimdışı Yek52

• 46
  • +0/-0
« Yanıtla #2 : Ekim 29, 2019, 04:07:03 ÖS »
Deneme lazım ama çift taraflı bant ile gerekli gerdirmeyi sağlayamazsınız. Bence eliniz yatkın değilse bir döşemeci ile görüşüp ustasından yardım almak en ideal çözüm olacaktır.
Haklısın ustam

*

Çevrimdışı 06linea

• 2171
  • +12/-8
  • Araç Modeli: 2008
  • Donanım: Dynamic
  • Kan Grubu: B Rh+
  • Km: 180000
  • Motor: 1.3 Multijet 90 HP
« Yanıtla #3 : Ekim 30, 2019, 03:41:16 ÖS »
Yaparsınız tabi. El becerinizle alakalı. Söküp eve alıp yaparsanız daha kolay olur. Üstünde zorlar bence. Çift taraflı bantların çeşitleri var. Halılar kaymasın diye yapıştırılan çok inceleri var ama araç üzerinde mukavemetli olmaz bence. Ayrıca sökerseniz orjinalini nasıl yapmışlar onu incelersiniz. Belki düzgün sökerseniz kalıp için kullanır sizde orjinal gibi yaparsınız.

*

Çevrimdışı M.ARAS

• 2072
  • +8/-0
  • Motor: Hiçbiri
« Yanıtla #4 : Kasım 07, 2019, 12:36:15 ÖS »
Merhabalar 2015 1.3 pop aracım var içi gerçekten çok koyu renkli gelmeye başladı kemik rengi veya krem rengi kumaş alıp kapı döşemelerini kaplamak istiyorum ama yapıştırmak için çift taraflı bant kullansam tutarmı ? Beceremem veya güzel durmaz diye bally sürmek istemiyorum

Birde bu işlemi pandizotu sökmeden üstünden yapabilirmiyim tecrübeli arkadaşlarımız yardımcı olursa mutlu olurum
2 gün önce 99 Passat 4 kapı döşemesi için 600 TL istediler. Arkadaşla 2 MT bezini ve yapıştırıcısı ni aldık. Bant la kesinlikle olmaz ince işçilik elinizden gelirse başlayın yoksa denemeyin derim.

Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

*

Çevrimdışı begsan

• 326
  • +1/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea
  • Araç Modeli: 2015 Actual plus
  • Kan Grubu: 0 Rh +
  • Km: 86000
  • Motor: Fire 1.4 77 HP
« Yanıtla #5 : Kasım 07, 2019, 02:56:37 ÖS »
Merhaba, Benim de ön koltukların arasındaki vites kolunu bulunduran plastik bölgeyi kaplama niyetim var. Nasıl bir yapıştırıcı ve döşeme kullanabilirim? Önerisi olan arkadaş varsa ve paylaşımda bulunursa sevinirim. Teşekkürler.

*

Çevrimdışı Yek52

• 46
  • +0/-0
« Yanıtla #6 : Kasım 09, 2019, 09:32:28 ÖÖ »
2 gün önce 99 Passat 4 kapı döşemesi için 600 TL istediler. Arkadaşla 2 MT bezini ve yapıştırıcısı ni aldık. Bant la kesinlikle olmaz ince işçilik elinizden gelirse başlayın yoksa denemeyin derim.

Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haklısın abi rasgele olucak bişey değil