*

Çevrimdışı Dellobaltino

• 592
  • +0/-6
  • Motor: Hiçbiri
Ynt: Inwells Led Far Tecrübelerim
« Yanıtla #30 : Ağustos 29, 2017, 11:48:46 ÖÖ »
Bölünmüş yolda arada refüj var mesafe var.gidiş gelişli yolda yanyana geçiyoruz adamin gözüne çakiyor resmen.e5 de otobanda sikinti cok yaratmayabilir ama sadece bu yollarda kullanmiyoruz.trafikte bazen bir an bir salise yasamla ölüm arasi çizgiyi belirler.bir kişinin bir an gözünü alir onda da kaza yaptirir.selektör kriter değil derken kastettiğim buydu

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

*

Çevrimdışı bozo

• tutarlı
  • *
  • 3506
  • +6/-0
  • Araç Marka ve Modeli: VW PASSAT
  • Araç Modeli: 1.4 TSI
  • Km: 35000
  • Motor: Hiçbiri
« Yanıtla #31 : Ağustos 29, 2017, 06:05:42 ÖS »
hocam sellektör alıyorsan ve düz çizgin yoksa değiştir o ledleri derim naçizane...
eski farlarına dön,amaç yolu daha iyi görmek karşı tarafı rahatsız ediyorsa anlamı yok
***EN BÜYÜK DÜŞMAN PARA***

*

Çevrimdışı asaksak

• 779
  • +7/-1
  • Alper
  • Araç Marka ve Modeli: FİAT LINEA
  • Araç Modeli: 2011
  • Donanım: Dynamic Plus
  • Km: 84000
  • Motor: 1.3 Multijet Dualogic 90 HP
« Yanıtla #32 : Ağustos 29, 2017, 09:56:24 ÖS »
6 aydır kullanıyorum kısa farlarda bende görüşümü belitrmeliyim .
montajını kendim yaptım , ürünü aliexpresten sipariş edip almıştım , kaliteli diyebileceğim fan soğutmalı bir ürün aldım . Montajı gayet kolay , balast ve soğutucu bölümün sığacagı yer çok . ( daha önce yeni kasa honda fr06 kasa diyorlar galiba , ona montaj yapmıştım , tam bir ustalık istiyordu , unun yanın da linea çok kolay kalır )

Düz bir far çizgisi yok denebilir , far ayarını elektrikli olarak 3 e düşürdüm , ayrıca alyan anahtar ile ayar somunundan sonuna kadar düşürdüm .
sonuç olarak istanbulda kullanıyorum genelde , bölünmüş yol olduğu için selektör yapan olmadı su ana kadar ama
edirne ye gittiğimde gidiş gelişli yollarda 4-5 kere selektör yaptılar .

Yapılabilecek en düşük ayarda bile çift yönlü yollarda göz alıyor demekki . İstanbul içi kabul edilebilir düzeyde diyebiliriz herhalde .

Değerli tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Ben kendimce led far olayını aklımdan çıkarmaya karar verdim. Philips  xtreme vision kullanmıştım, şu an ayni aydinlatma kabiliyetine sahip daha uygun fiyatlı General Electiric Megalight Ultra +120 serisini kullanmaya devam ediyorum,  bundan sonrada performans serisi ampullere devam edicem

*

Çevrimdışı Alanya1907

• *
  • 8
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea
  • Araç Modeli: 2015
  • Donanım: Lounge
  • Kan Grubu: A Rh +
  • Km: 17400
  • Motor: 1.3 Multijet 95 HP
« Yanıtla #33 : Ağustos 30, 2017, 12:24:17 ÖÖ »
Zaten gerekli şeyleri arkadaşlar yazmışlar.Çakma Xenonlara kadar göz almıyor evet ama 3. konuma aldığım halde 1 ayda 2 yada 3 defa sellektör yapan olmuştur.Bu da demek oluyor ki etkiliyor bir şekilde.Far ayar vidalarından da düşürmeyi denemem gerekli.Ampullerle ne kadar oynasam da istediğim düzgünlük de olmadı.Ama en azından indirebildiğim kadar aşağıya indireyim far ayarını
1988 1.6 Doğan(1999-2003)
2004 1.2 16V EL-AC Fiat Albea (2006-2015)
2015 1.3 95HP Multijet Fiat Linea Lounge(2015-~~)

*

Çevrimdışı Sporsal

• *
  • 1938
  • +1/-0
  • ___T-Jet___
  • Araç Modeli: Abarth
  • Donanım: Dynamic
  • Motor: T-Jet 120 HP
« Yanıtla #34 : Eylül 12, 2017, 10:37:24 ÖÖ »
Led denemedim ama Xenon göz alıyordu, değiştirmek zorunda kaldım. Zaten farlarda da kararma yapmıştı.

En son Osram serileri ile mutluluğu yakaladım, kolay kolay patlamıyor da :D

*

Çevrimdışı golgem35

• 161
  • +0/-0
  • Araç Modeli: Fiat Linea
  • Donanım: Lounge
  • Motor: 1.6 Multijet 105 HP
« Yanıtla #35 : Eylül 15, 2017, 04:12:06 ÖÖ »
Led denemedim ama Xenon göz alıyordu, değiştirmek zorunda kaldım. Zaten farlarda da kararma yapmıştı.

İyi akşamlar. Osramın hangi modelini kullanıyorsunuz. Bende değiştircem ampulleri.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

*

Çevrimdışı Sporsal

• *
  • 1938
  • +1/-0
  • ___T-Jet___
  • Araç Modeli: Abarth
  • Donanım: Dynamic
  • Motor: T-Jet 120 HP
« Yanıtla #36 : Eylül 16, 2017, 09:31:47 ÖÖ »

İyi akşamlar. Osramın hangi modelini kullanıyorsunuz. Bende değiştircem ampulleri.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hafif beyazlık isterseniz, Osram Cool Blue Intense çok güzel. Aydınlatması da güzel ve ömrü gayet uzun. (1 senedir patlamadı)
Birde Night Breaker serisi var, o da daha güçlü ışık veriyor ama ömrü biraz daha kısa. Cool Blue Intense ürününü ben daha çok beğendim açıkçası.

*

Çevrimdışı nahita

• 99
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea
  • Araç Modeli: 2013
  • Donanım: Active Plus
  • Kan Grubu: A Rh +
  • Km: 121000
  • Motor: 1.3 Multijet 95 HP
« Yanıtla #37 : Aralık 22, 2017, 02:47:38 ÖS »
Merhabalar bizim araçlarda bu fotoğraftaki ampülü kullanmak için ekstra bir aparata ihtiyaç var mı?