herkese merhaba, 2009 model en donanımlı paket 133bin km'deki dualogic vites lineamı bursada 32,200 tl'ye sattım. (almayı satmayı düşünenler için fikir versin diye yazdım yanlış anlaşılmasın). 2013 model 82bin km'de fluence (en boşu, neredeyse hiçbir donanım yok) edc vites bursada 47,750 tl'ye aldım. öncelikle forumdan çokşey öğrendim, çok işime yaradı. bildiklerimi de paylaşmaya çalıştım. emeği geçen herkese teşekkürler. linea çok çok güzel bir araçtı, çok donanımlıydı. fluence de güzel bir araç. kıyaslamak gerekirse ilk aklıma gelen uzun yolda 120-180 arası hızlarda fluence çok daha stabil ve içeriye gelen ses çok daha az. arka diz ve baş mesafesi ve genişlik linea çok iyiydi, fluence bir tık daha da iyi. edc dualogic'e göre bayaa konforluymuş, lineayı manuele almam gereken yerlerde edc yi manuele almıyorum, çok başarılı. ancak yine de edc de tam otomatik yada dsg konforu yok. detaylar çok fazla ama ilk aklıma gelenler bunlar oldu. lineanın en dolusuna binerken diyordum ki donanım çok önemliymiş, şimdi diyorum ki fluence kullanırken donanım kesinlikle önemli ancak aracın içinin dışının pırıl pırıl olması ve nerdeyse sıfır tadında olması da benim için donanımdan daha da önemliymiş. sağlıcakla kalın. allaha emanet olun. hayırlı ramazanlar..