Merhaba Tecnical
Tam bahsettiğiniz durum benim linea da çözülmüş durumda. Benim ledler hem arıza lambası yanmıyor. Hem ampül (led) bozulursa ya da çıkarsa ikaz ediyor. Hem de ısınma olmuyor.
Sonuç olarak benim taktirdigim aparat piyasada satılan dan farklı ve sorunu kökünden çözdüm, yapılan iş de ömürlük oldu. Önemli olan işi bilen kişilere yaptırmanız.
Saygılar
emredogan90 arkadaşımızın da dediği gibi, piyasada satılan Universal ürünlerle değil de her araca göre özel olarak, akım değeri ölçülerek takılan aparatla yaptırmanız gerekir. Benim lineaya o şekilde uygulanma yapıldı ve sıfır sıkıntı.
Ben de sizin gibi led bozulunca araç ikaz vermeyecek sanıyordum ama bu lineya özel değerde takılan aparatla bu sorun ortadan kalkıyor. Aynı zamanda da ısınma olmamasi da ayrı bir avantaj.
Kardeşim senin bahsettiğin bu olay gerçekten bu işte büyük bir devrim diyebilirim.
Çünkü ben bu işlerle ilgilendim fakat benim tam istediğim bu olay hakkında bilgi sahibi olan birisi dahi bulamadım.
Herkes piyasa daki sabit satılan ürünleri söylüyor.
Seninde bahsettiğin ve emredoğan90 arkadasimizin da bahsettiği gibi bu olayın araca özel ve bizzat ölçüm yapılarak takılması gerekiyor.
Çünkü piyasadaki ürünler universal.adam passat'a da aynı ürünü gönderiyor.linea ya da aynı ürünü gönderiyor.birisinde hata veriyor.digerinde vermiyor.
İşin kötüsü birde montajını senin yapman gerekiyor.bu da ayrı bir muammaa.herkes yapabilecek mi acaba bu tesisat olayını ve ne kadar güvenli yapılmış olacak.bu işin uzman eller tarafindan yapilması kesinlikle şart.
Daha önceden de bahsettigim gibi piyasadaki arıza gidericiler felaket ısınıyor.yani uzun kullanımda kesinlikle tutusturur aracı.allah korusun...
Rzgrgktn kardeşim sen nasıl yaptırdın kime yaptırdın görüntüleri varsa resim de eklermisin.hem bana hemde forumda ilgisini çekecek arkadaşlar bulunacaktır.gercekten bu işin her araca özel ve usta eller tarafından yapılması gerekiyor.
Senin yaptırdığın yerin ve kişinin bilgileri varsa da paylasabilir misin.
insallah tüm linea ailesine hayırlı ve uğurlu olur.