*

Çevrimdışı enderende

• 346
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat linea
  • Araç Modeli: 2015
  • Donanım: Pop
  • Km: 10500
  • Motor: Fire 1.4 77 HP
Atikerin tavsiye edermisiniz
« : Mart 17, 2016, 08:41:34 ÖÖ »
Slm arkadaşlar LPG yaptırmak istiyorum landirenzo düşünüyorken bir arkadaşım parçasının pahalı olduğunu atikerin yeni sisteMinin iyi olduğunu söyledi hemde maliyet düşük dedi. Sizin goruslerinizi de almak isterim
1999 1.6 Siena
2015 Linea pop 1.4 77hp Sitil Paket

*

Çevrimdışı onix

• 126
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: fiat linea
  • Araç Modeli: 2010
  • Donanım: Active
  • Kan Grubu: A Rh +
  • Km: 158.000
  • Motor: 1.3 Multijet 90 HP
Ynt: Atikerin tavsiye edermisiniz
« Yanıtla #1 : Mart 17, 2016, 06:30:27 ÖS »
ben hesaplı diye atiker taktırdımitalyan yazılımlısı varmış ondan, 8.000 km dir biniyorum aşırı memnunum. km de 18 kuruş yakıyor. önyargılı olmak yanlışmış bunu atikerde anladım.

*

Çevrimdışı enderende

• 346
  • +0/-0
« Yanıtla #2 : Mart 17, 2016, 08:15:04 ÖS »
ben hesaplı diye atiker taktırdımitalyan yazılımlısı varmış ondan, 8.000 km dir biniyorum aşırı memnunum. km de 18 kuruş yakıyor. önyargılı olmak yanlışmış bunu atikerde anladım.

Sanırım gold diye bi modeli varmış sizin söylediğiniz bu mudur acaba
1999 1.6 Siena

*

Çevrimdışı ahmetkkaya

• 72
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea
  • Kan Grubu: 0 Rh +
« Yanıtla #3 : Mart 17, 2016, 08:50:17 ÖS »
Slm arkadaşlar LPG yaptırmak istiyorum landirenzo düşünüyorken bir arkadaşım parçasının pahalı olduğunu atikerin yeni sisteMinin iyi olduğunu söyledi hemde maliyet düşük dedi. Sizin goruslerinizi de almak isterim
Aracının 2015 model olduğunu yazmışsın. Garantisi olan bir araç. Fiatın landirenzo ile anlaşması var. Diğer LPG kitleri garantiyi bozuyor. LPG için garanti bozmaya değmez. Landirenzo pahalı. çok yol yapmayacaksan garanti bitmesine yakın taktırırsın. Ben garanti bitmesine yakın BRC taktırmayı düşünüyordum belki o zaman Atiker için fikrim değiştirebilir.

*

Çevrimdışı enderende

• 346
  • +0/-0
« Yanıtla #4 : Mart 17, 2016, 08:58:23 ÖS »
Aracının 2015 model olduğunu yazmışsın. Garantisi olan bir araç. Fiatın landirenzo ile anlaşması var. Diğer LPG kitleri garantiyi bozuyor. LPG için garanti bozmaya değmez. Landirenzo pahalı. çok yol yapmayacaksan garanti bitmesine yakın taktırırsın. Ben garanti bitmesine yakın BRC taktırmayı düşünüyordum belki o zaman Atiker için fikrim değiştirebilir.
evet haklısınız ama  km yapıyorum en az 15000 landirenzoyu sadece belli yerlerdeki servisler takıyor diye biliyorum o yüzden o ihtimal uzak bana
1999 1.6 Siena

*

Çevrimdışı onix

• 126
  • +0/-0
« Yanıtla #5 : Mart 17, 2016, 08:58:58 ÖS »

[/quote
üstad inan bilmiyorum ama yarın sorarım ustaya, usta bana abi bunda italyan yazılım var memnun kalırsın dedi bende tanıdığım atiker kullanan bir kaç arkadaşa sordum, iyi dediler öyle karar verdim. benim araçta garantiliydi servis 2.400 dedi brc 1.900 dedi ben 1.200 taktırdım. motosiklete biner gibi biniyorum ben memnunum.8.000 km sorun olsa çıkardı diye düşünüyorum ben tavsiye ederim kısacası

*

Çevrimdışı enderende

• 346
  • +0/-0
« Yanıtla #6 : Mart 17, 2016, 09:10:10 ÖS »

[/quote
üstad inan bilmiyorum ama yarın sorarım ustaya, usta bana abi bunda italyan yazılım var memnun kalırsın dedi bende tanıdığım atiker kullanan bir kaç arkadaşa sordum, iyi dediler öyle karar verdim. benim araçta garantiliydi servis 2.400 dedi brc 1.900 dedi ben 1.200 taktırdım. motosiklete biner gibi biniyorum ben memnunum.8.000 km sorun olsa çıkardı diye düşünüyorum ben tavsiye ederim kısacası

teşekkürler ilgine
1999 1.6 Siena

*

Çevrimdışı onix

• 126
  • +0/-0
« Yanıtla #7 : Mart 17, 2016, 09:16:11 ÖS »
güncel rakamlarla benzinle binsen araca km de nerden baksan 35-40 kuruş yakar en iyimser fiyat, bu motorun lpg uyumu çok iyi şehir içinde 18 kuruşa biniyorum araca (lpg litre fiyatı 2,04 tl) lpgyi taktırırken aracın garantisi falan aklıma bile gelmedi, araç kolay kolay bozulmaz zaten. alt tarafı civata yığını bozulursa da bozuluyor zaten. çok kullanan biriyseniz lpg sizi üzmez ben şahitim:)

*

Çevrimdışı enderende

• 346
  • +0/-0
« Yanıtla #8 : Mart 18, 2016, 10:40:09 ÖÖ »
Evet baya kullanıyorum benzin zorluyor bazen.
1999 1.6 Siena

*

Çevrimdışı CoLak

• *
  • 4
  • +0/-0
« Yanıtla #9 : Mart 21, 2016, 12:18:13 ÖÖ »
Arkadaşlar öncelikle merhaba
Araniza yeni katildim ismim Korkut forumu bulma nedenim  yeni aldığım 2008 1.4 Fire lineam :) uzun zamandır yazayım yazayım diyordum şimdiye nasipmis. Neyse konuyu saptirmadan devam edeyim aracımi benzinde kullanıyorum ve ölçümlerim şehiriçi 35-45 kr arasında gidip geliyor çok dikkat edersem min 31 kr gördüm. Hal böyle olunca hemen LPG olayına girdim yaptığım araştırmalar sonucu AKL markasıyla karşılaştım. AKL atikerin İtalyan chipe sahip sadece beyin olarak Türkiye'ye getirdikleri bir markaymis. Yanı beyni italyada urettirip burada diğer ekipmanlar atikerin montaj yapıyorlar. Akl'yi trye getirmelerinin nedeni ise atikerin arıza lambası yakmasiymis. Bilgileri netten topladım cevreme sordum sorusturdum ve birkac LPG dönüşüm istasyonuna gidip fiyat aldım oradakilerinde anlattıkları farklı değildi. İsimi bitirdim tam ayrılırken bir linea sahibiyle karşılaştık gaz ayarı yaptırmaya gelmiş 3 aydır kullanıyormuş AKL yı, silindir 45 lt depo bagajda çok iyi yerleşmiş ve  bagaj alanını çok daraltmamis bağlantıları çok güzel yapılmış kaputu açınca tak diye öyle gorunmuyorlar. Çok memnun olduğunu performans ta hiçbir değişiklik olmadığını ve bir depoyla 400 u sehirdisi olmak üzere karisik tüketimde 510 km kadar yol gittiğini söyledi benim aklima çok yatti. Önümüzdeki hafta gibi taktirmayi düşünüyorum. Atikere 1000 TL AKL yı 1200 tlye takiyorlar. Ben kesinlikle AKL taraftariyim. Bunlar benim araştırmalarım ve düşüncelerim. Çokta o öyle dedi bu böyle dedi diye takilmamak lazım diye düşünüyorum sonuçta 35 kr nerede 18 kr nerede tüplü ve öfkeli yola devam ;)

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

*

Çevrimdışı celebi26

• **
  • 16
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: FİAT YENİ LİNEA
  • Donanım: Actual
  • Kan Grubu: AB Rh +
  • Km: 59250
« Yanıtla #10 : Mart 21, 2016, 09:56:47 ÖS »
Atiker gold taktırdım 10 ayda 8bin km yapan ben 20 günde 1000 km yaptım. Garanti falan hikaye biniyorsun arabaya tuvalete bile arabayla gidiyosun ;)
Taktır lpg yi rahatla :)
Garantiyide sallama o kadar eskişehirde garanti deyip takmışlar landirenzo sonra olaylar olaylar eskişehirde takılmıyor artık; )

*

Çevrimdışı enderende

• 346
  • +0/-0
« Yanıtla #11 : Mart 21, 2016, 11:47:48 ÖS »
Evet bende iyice karar vermiş durumdayım bugün yarın taktirabilirim. Ama benim radyatörün altından çok küçük bi zizinti var borudandir diye onemsemiyordum arabanın altına girip baktım ki borunun takıldığı yerde çok küçük nemlenme var galiba orası çatlak.
Velhasıl bu radyatörü garantiden yaptirmam lazım 1 yıllık araba niye bu sizsintı olsun ki bulunduğum yerde de servis yok LPG bir kaç ay daha ertelendi yani arza yapılıncaya kadar..
1999 1.6 Siena

*

Çevrimdışı onix

• 126
  • +0/-0
« Yanıtla #12 : Mart 22, 2016, 12:09:12 ÖÖ »
çelebi26, afyon a gel yakınız nasılsa hem aracın ruhsatını göstereyim sana hem garanti belgesini hem atikerin takıldığı tarih ve km yi  göstereyim sana., bizde ıspatsız döküm olmaz. ama km de konusunda haklsıın neden 8000 km yazmışım bilmiyorum sen hariç arkadaşlar kusura bakmasın. lpg takıldığı km 38000 km güncel 44600 falan. burada dalga geçer gibi yorum yapmak ne sana bişey kazandırır nede bana. aklına takılan soru varsa adam gibi sorarsın.
seviyen buysa yaz buraya bende seniin seviyene inerim sıkıntı yapma.

*

Çevrimdışı celebi26

• **
  • 16
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: FİAT YENİ LİNEA
  • Donanım: Actual
  • Km: 59250
« Yanıtla #13 : Mart 22, 2016, 11:45:50 ÖÖ »
çelebi26, afyon a gel yakınız nasılsa hem aracın ruhsatını göstereyim sana hem garanti belgesini hem atikerin takıldığı tarih ve km yi  göstereyim sana., bizde ıspatsız döküm olmaz. ama km de konusunda haklsıın neden 8000 km yazmışım bilmiyorum sen hariç arkadaşlar kusura bakmasın. lpg takıldığı km 38000 km güncel 44600 falan. burada dalga geçer gibi yorum yapmak ne sana bişey kazandırır nede bana. aklına takılan soru varsa adam gibi sorarsın.
seviyen buysa yaz buraya bende seniin seviyene inerim sıkıntı yapma.

hocam sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş ben kendi arabama 8binde taktırdım ve tuvalete bile arabayla gidiyorum bu gerçek. Eskişehiri bilen bilir kırmızıtoprak mahallesinden esparka gitmek evde wc ye girmekten daha ucuz :)
Lpg taktırararak büyük kâr yaptım sende yapmışsındır. Saygılarımla

*

Çevrimdışı zagor

• 127
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: LİNEA DUALOGİC
  • Araç Modeli: 2009
  • Donanım: Emotion Plus
  • Km: 142000
  • Motor: 1.3 Multijet Dualogic 90 HP
« Yanıtla #14 : Temmuz 11, 2016, 01:52:36 ÖS »
Ben önceki aracım clio 'ya atiker gold taktirmıştım. Çok memnundum, daha pahalı italyanlardan takmaya razıydım ama bayi atiker gold 'a yönlendirdi ısrarla. Çok fiyat farkı varsa atiker gold 'u tavsiye ederim arkadaşlar.

*

Çevrimdışı ercomert

• 4870
  • +10/-14
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Yeni Linea Pop 1.4
  • Araç Modeli: 2013
  • Kan Grubu: A Rh -
  • Km: 8781
« Yanıtla #15 : Temmuz 11, 2016, 04:48:23 ÖS »
  Colak Kardeşim 35-45 Kuruşu iyi görmüşün. Ben 3 senedir kullanıyorum (Şehir içi) 50-60 kuruştan aşağıyı görmedim. Eğer çok Km. yapsam bir gün durmaz Lpg'ye geçerdim. Selamlar..
Gözlerin Renkleri farklı olsada, Göz yaşlarının renkleri hep aynıdır.

*

Çevrimdışı Selim KILINÇ

• 87
  • +0/-0
  • Araç Modeli: 2007
  • Donanım: Emotion
  • Kan Grubu: B Rh+
  • Km: 155000
« Yanıtla #16 : Aralık 21, 2016, 01:33:44 ÖÖ »
Enteresan bu insan oğlu şu soruma lütfen cevap verir misiniz?
Aracınıza neden lpg taktırma gereğini duyuyorsunuz?
Elbette ki ta-sar-ruf.
Madem tasarruf 1.000 1.250tl yerine 3.000 4000 yukarısını bilmem ama fazla masrafın ne gereği var ki zaten firma kendince ispatını yapmış zaman içerisinde. Madem o kadar para ödeyecen taktırma fulle benzinini keyfini sür.
1989 FİAT ŞAHİN,
1994 FİAT DOĞAN,
2005 FİAT DOBLO,
1990 FİAT ŞAHİN,
1997 FORD MONDEO,
2007 FİAT LİNEA