Ben elektrik, elektronik ve ses işinden hakikaten anlamıyorum ya peki anfi uygulamasından sonra hüsran olurmu? şuanda sesi biraz açayım aktif subwoofer pörltüyor ve mid takımında hiç derinlik yok. Orjinal teybi pioneer di ve canavardı, şekil olsun diye şu multimedia ya para verince ses işi çöp oldu :S
Alıntı yapılan: Fatih - Mayıs 02, 2014, 04:56:46 ÖSBen elektrik, elektronik ve ses işinden hakikaten anlamıyorum ya peki anfi uygulamasından sonra hüsran olurmu? şuanda sesi biraz açayım aktif subwoofer pörltüyor ve mid takımında hiç derinlik yok. Orjinal teybi pioneer di ve canavardı, şekil olsun diye şu multimedia ya para verince ses işi çöp oldu :Sorjinal teyp değişince mi sub distorsiyona geçmeye başladı yoksa ayarlarını değiştirdin de ondan sonra mı?
tecrübe edinmek maliyetli iştir. baştan bir bilene başvurmak lazım. yoksa mid-bass derinlik yok sub pörtlüyor dersin. bu arada aktif sub'da rca input girişini kullanmadın mı? hoparlör çıkışları ne alaka?
O dediğin linkteki hoparlörleri takarsanız daha da dandik bir ses alırsınız.
bütçe nedir?
Pioneer TS-G172Ci 120TL ön kapıyaPioneer TS-G1322i 80TL arka kapıyabütçenize göre, en ucuz yollu ve tatmin edici sesi bu şekilde alabilirsiniz...bir de equalizer ayarı yapmak kaydıyla...
Arkadaşlar ben tesisatın kurulumunu kendim yaptım bayağı yüklü bir sistem oldu benim için. kicker ks serisi mid takımları ve L7 bass.Yanlız şunu söyleyeyim ön ve arka kapılar ikisininde çapı 16 cm.Fakat buraya dikkat arka kapı kolonları için fabrikasyon çekili bir kolon KABLO HATTI BULUNMAMAKTA...! ben arka kapı kablo bağlantılarını soketten ölçerek buldum kapı soketine kadar geliyor fakat arka kapı içine giren soketin karşılığında hat kablosu bulunmuyoooor :/
Linea'nın ön kapı hoparlörü 16 cm, arka 13 cm. Daha öncede azmıştım. Arka kapıya kadar kablo var. Selamlar..
Sporsal sen alda memnun kalırsan bende değiştireyim cızırtılar sıkmaya başladı. Özellikle ön sol sesi çınca hafif cızırdıyor.