el diablo öm den de yazdığım gibi mono anfi çok güçlü ve ana üniteye bağlayacağınız komponentlere çok fazla gelecektir. ben komponentler ana ünite için yeterlidir demiştim. sub anfiniz kaç W olursa olsun alabileceğiniz ses 300Wrms (150W+150W) dir. anfinin gain ve db ayarlarını doğru yapmazsanız subwoofer'lar yanacaktır. sizin aldığınız mid tiz takımlarına bir tane 150Wrms cerwin vega yeterliydi. çünkü arabanız sedan değil hatchback. neyse madem ki bu anfi ve sub ları kullanacaksınız bence pioneer ların kutularını açmadan getirip değiştirin. 4 kanal 4*40W veya 4*50W arası bir anfi ile daha güçlü (60Wrms gibi) bir mid tiz takımıyla sisteminizi tamamlayın. marka tavsiyesi isterseniz, mb quart, focal, rockford fosgate, hertz, jl audio. daha uygun bir şeyler isterseniz de infinity ,kicker, alpine... bir de tweeter çapının 2.5cm'den aşağı olmamasını tavsiye ederim.
Not: ürünleri artık aldım , daha fazla masraf yapmak istemiyorum diyorsanız da 4*50W 'a kadar bir anfiyi pioneer'lara verip, hpf seçip, arka hoparlörlerin ayarlarını kısarak elinizde ki komponentleri de kullanabilirsiniz ki ben böyle bir şeyi pek tavsiye etmem.