arkadaşlar selam;gündüz farı yaptıran varmı?resimli gösteri tercihimdir.
Forumdaki herkes aksesuar ustasi gibi masallah.Biz bunlari yaptiracak usta bile bulamayabiliriz bu taraflarda General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel bir çalışma olmuş. Selamlar..
Selamlar çok güzel ve başarılı bir çalışma olmuş ve paylaşım için teşekkürler.Benim bir sorum olacak kumanda panosunda sis leri bağlamak için kaç nolu pin kablosuna bağlamak gerekiyor ben bunu bulamadım.Teşekkürler
elinize sağlık çok güzel olmuş özellikle farın üzerindeki ledlere, nasıl yaptıklarınızı işlem basamaklarına göre yazarsanız daha faydalı olacağına inanıyorum. teşekkürler
Mükemmel... Elinize sağlık cidden.
Mükemmel olmuş, elinize sağlık. Kazasız belasız günlerde kullanın.
Arkadaşlar;Sis farları gunduz farları ile beraber yanıyor pazar gunu montaj yaptığım için gunduz farlarına ayrı role koyamadım malum parçacılar kapalı idi elimde bir tane röle olduğu için şimdilik beraber bağladım.Sis farlarını modacardan 6 cm lik olanlardan aldım ve sis kapak yuvalarını çıkartarak sis farlarına göre kestim.Aliexpress ten H3 led ampul almıştım sis farlarına onları taktım mevcut halojen lambaları yedek olarak tutuyorum.gunduz farlarını Geek den aldım.Orta ızgaraya bağlayacaktım fakat birbirlerine yakın duracağı için tercih etmedim.Gunduz farlarına röle koyup ayırınca birlikte yanmayınca daha güzel duracağına inanıyorum.sis farlarını orijinal anahtarına bi turlu bağlayadım ordan arka sis farlarını yakan anahtarıdan uc alamadım akü nun oradan içeriye kablo çektim ve sis lambası kumanda tablosundan +ARTI uc alarak anahtar bağladım.Aküden aldığım enerjiyide röle ve içeriye koyduğum anahtar yardımıyla kumanda ettim ve harici sigorta bağladım.bu işlemi gunduz farlarını ayırmak için tekrar ayapacağım.Gunduz farlarının beslemesi için de sis kapaklarının oradan 4 mm matkap ile delerek kabloyu geçirdim güzdüz farlarını paket içinden çıkan çift taraflı bant ile monte ettim isteğe bağlı olarak yeri değiştirilebilir.Başka sorunuz olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.Saygılar.
Aliço ve Kemal beyler teşekkür ederim.Ben sis farları için harici bir anahtar kullanarak yaptım amacım ön ve arka sisleri aynı anahtardan yakmak ve bunun içinde araç üzerindeki orjinal anahtarını kullanmak.7 nolu pinden çıkış alıp yapmaya çalışacağım.Ön sislerin ayrı ynaması için 1K lik direnç bağlayıp 11 nolu pinden çıkış almak konusundaki paylaşımı görmüştüm ama dediğim gibi ben ön arka sisleri aynı anda ve tek anahtardan yakmak istiyorum.Verdiğiniz bilgi ve paylaşım için tekrar teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar bugün drl , angel farli sis ve switchback montajlarını bitirdim birçok fotoğtaf çektim. Eski kasayı bilmem ama yeni kasada epey sıkıntılı. Parmaklarımin ucu hala acıyor. Başlamayı düşünenler için tecrübemi aktarabilirim ki sizinki de benimki kadar uzun sürmesin. bu kapakları almıştım ama bunlar cop oldu çünkü arabadan kapalı olanları çıkartamadım çıkartsam bile arkadan tampon bağlantısı geçiyor yine de montajımı sökmen gerekiyordu.