palpatine 5 para etmez diyince yanlış anlamışsınız. Bizim araçlar başkalarının gözünde öyle gözüküyor. Boş VW opel reno vs. arabalar ikinci elinde değer kaybetmezken bizim araçlara hala doğan şahin gözüyle bakılıp 2. elinde para etmiyor. Fiat alınırmı diyenlere ben çok güzel cevabımı veriyorum.
Benim gözümde arabamın VW farkı yok. Bana bu arabayı satsan ne alırdın diye sorsalar yine Linea alırdım ama vergiler yükselip gidiyor. Onun için şimdiki hedefim 1998-2000 arası Tipo veya Tempra almak.

üstat allah gönlüne göre versin. inş. istediğin gibi bir araba alırsın. naçizane bir tavsiyem var. arabada model olarak geriye dönme. bu her marka ve model için geçerli. vergiden kaçarım diye düşünüyorsun ama artık doğanların şahinlerin bile yedek parçası sorun olmaya başladı. eski modellerde yedek parça üretilmediği için tayland ve çin malı parçalar geziyor piyasada. bir taksici abimiz 2000 model klimalı kartalına 1 ay orjinal silindir kapağı bulamadı. çıkmadan getirtti. çin malı takmışlar sürekli hararet yaptı. yine bir abimizin benim yaşındaki oğlu efsane kasa corolla aldı 98 model. motor alt takım parçaları bulamıyor. bulsa da dünyanın parasını istiyorlarmış.
arabada 10 yaşın altına inme

çoğu kişi burun kıvırsa da ekonomik araç istiyorsan fiat, renault, dacia bunlardan şaşma. benim linea 7 yaşında 115 lira vergi taksidi var toplam senelik 230 lira mtv si var. 3 sene daha biner 5 yaşında bir araba daha alırım linea tarzı. yedek parça ve serviste sıkıntı yaşamam.
allah korusun maddi durumun kötü değilse yaş olarak 10 yaşından aşağı düşürme. bence 1.6 yı sat 1.3 e dön yeter. biraz kar edeceğim diye yeni güvenlik normlarına sahip araçlardan geri kalma.
türkiyede insanların çok acayip bir ticaret anlayışı var

2000- 2001 model honda civic lere 20- 25 hatta 27 bin lira isteyenler var. ve bu araçları alanlarda var

kimse kusura bakmasın ama 2000 model honda teknolojik olarak doğandan farklı değil. ikisi de düz araba işte. avrupada o modeller çoktan hurdaya çıktı yüzüne bakan yok. millet burda moda diye piyasası var diye istiyor, alınıyor, satılıyor.

sen onlara bakma güncel, ekonomik araçlardan şaşma