şu anki araç piyasasında 25-26 in altına vermeyin derim, çünkü sıfırların fiyatları uçtu gitti, kredi faizleri uçtu gitti, dolar euro aldı gitti, insanlar 2000 model corolla civiclere 20 istiyor şu anda, puntolar 22-23 arası olmuş ortalama, ben emotion lpg li tjeti 25-26 nın altına vermem, yaza doğru fiyatlar daha da artacaktır çünkü sıfır fiyatlarında marttan itibaren ciddi yükseliş bekleniyor, 28 bine hanıma almak için anlaştığımız aracı galerici durduk yere 30 yaptı, bize 3 gün içinde alırsanız 28 den verrim yoksa 30 un altına inmeyeceğim dedi, buyur burdan yak, elinizdeki temiz aracınızı sakın ola ucuza vermeyin çok zarar edersiniz, siz bakmayın 2. eli yok laflarına millet ucuza düşürmek için patır patır temiz linea arıyor, 2. eli ölü olanlar filo araçları ve araç kiralama şirketlerinin araçları, onlara giderseniz 17 binede linea var, benim aracım 2011 dynamic plus t-jet, lpg taktırmadan önce 31 bindeyken (boyasız) , 28 bin liraya vermedim aracımı, şimdi de iyi ki vermemişim diyorum, bu ayarda bir araç almak için en az 50 bin ödemek lazım şu anda, aracınızın kıymetini bilin ve linea diyip yok pahasına tuzağa düşmeyin, ben şu anda aracımı satacak olsam 2011 model , 41 bin kmde, lpg li t-jet, 29 binden kuruş aşağıya inmem, isteyen alır istemeyen almaz, serbest piyasa