Herkeze merhabalar, daha oncedende bi konuda sizlere danismistim. Kisaca hatirlatmam gerekirse ben bi pizza zincirinde arabayla evlere pizza dagitiyorum ve aracim linea ve bi tek ben kullaniyorum ve arac bana 0 km geldi suan 27 bini devirmek uzereyim ve kendime bi arac alcak durumum yok, yani bunu sirket araci degil kendi aracim gibi goruyorum ve asiri memnunum. Tek sikintimsa radyo gun icinde 8-12 saat full arac ustundeyim ve is geregi bi cok kere stop edip mars basiyorum. Ilk sikinti burda basliyor 6 kanalim var sadece onlari dinliyorum ama sadece bi kanaldayken stop edip calistirdigimda o kanalda aciliyor radyo diger kanallardayken calistirdigimda veya mute yapip tekrar sesi actigimda akra fme geciyor otomatik olarak bi turlu cozemedim ve asiri sinirim bozuluyor buna. Ikinci problemse geceleri calisiyorum ve hep yanlizim saat onda best fmde serdar gokalpi dinlerim hep bazi gunlerde best fm sikintisiz dinleniyor ama bazen bi noktada bi gidiyor best fm ayni frekansta yerel bi radyoya geciyor ve uc dort gun hic cekmiyor bi anda geri geliyor sonra yine gidiyor rds diye bi ozellik varmis onu duydum ama seceneklerde oyle bi ozellik gorup kapatamadim sizin icin cok kucuk bi sorun olabilirler ama ben kafayi yemek uzereyim taktim bide buna ayarlayamadigim icin varmi bi bilgisi olan lutfen yardimm ...