Silecekten sogukta umitli degildim.. siparis etmistim gecen ay, diger bakim urunleri ile beraber ama teslimat silecegin gec diye iotal ettim vs
Iklim kullanim belki ama.. iyi dayandi agir kis sartlarinda.. cogu kez buzdan sokmusumdur.. sicak cama yagan kar donuyor.. en sevmedigim de bu zatenm. Biz cozucu vs kullandim bazen.. yaz sicak ama belki okadar uzun degil..
Iklim lastikler icin de faktor.. basinc kullanim hiz saklama vs
Benim hankooklar civili model ile ayni.. benimkiler civilenebiliyor da...belki baska seriler ile farkli yapisi bilmiyorum ama suphe olsa degisirim hemen
2 yil once omrunu doldursaydi yazliklari degisicegeme lassa yerine michelin defender i gozume kestirmistim... Hala da aklimdadir..yeni arac almayi planliyorduk.. ona belki..baska baslikta bahsetmistim.. linea yi degisrirme niyetimiz vardi.. o is te olmadi.. 3 gun gec kalmisim..ocak ayina kadar siparis bile almiyorlar.. derken baska arac begendik.. surduk denedik vs
Ben elimden gelen herseyi yaptin ama satici yapmadi ))) linea yi gormeden 1 gunde almistim.. hic ugrasamam yeni araca bu kadar zaman...
hatta piyasanin altinda da olsa linea yi iyi paraya saydi.. ben 1 yilda daha fazla harcayacagim linea nin bakimina... Kismet
Bu arada benim sattigim diger aracin lastikleri de 2010 yili idi