Dun termostati degistirdim.. mahle behr marka..

Yag ve hava filtre.. bosch
Sivilar orjinal.. sanziman yagi yeni sayilir.. eklemeye calistim ama eksik yokmus )))

25 gun otoparkta idi, ilk marsta kolay calisti, hava da 0 derece .. firsat dogdu, sarj iyidir )))

Wynns petrol extreme cleaner depoda...
Bir sonraki depoya da catalytic converter&oxygen sensor cleaner..
2 ser adet aldim, diger seti de diger araca...
1 adet vag in temizleme katkisini aldim, g17 ama onu da diger araca..

Hava kutusuna gelen hortumlari, bogaz kelebegini temizledim..
Asagi kismi da az temizledim..
Bir de tork anahtari aldim, 1/4, 2-24nm ama kullanmak kismet olmadi...
Subap kapagi contasi almistim, degistiremedim henuz.. yaza anca..

Arka tampon ceki demiri kapagi dusmustu, orjinalini aldim, boyasiz taktim )))
Yilbasi oncesi bir kac alet takimi almistim, diger aracin bujilerini degistirmistim, tamponu sokup kesif filan yaptim ))) daha once bakim setini fazladan almistim, tanidikca liste cikardim..
Temin suresi kisa olan bir kac sey daha aldim.. suphe yok ama termostat alsim, gates marka.. ilk etapta onu degistirecegim.. kis sezonu firsat bence
Deponun icinde pompaya entegre yakit filtresi varmis.. champion marka yakit filtresi, agizinda suzgeci varmis.. toyota orjinal suzgeci.. toyota orjinal ve elring bir kac oring, yag kapagi zor aciliyordu, orjinal contasini aldim.... champion ve blueprint yag filtre.. vvt valfinin de filtresi ayri, toyota orjinal filtre de ona.. yan sanati, fa marka egsoz contasi, yedek 3 tip klips, tampon ve davlumbazlara.. titresim icin bir tarafi aluminyum kapli 2 ve 3mm bitum levhalar... 4mm ses yalitimi ve yapiskanli hali kaplama vs..sivi silikon, yag filte anahtari, bijon anahtari, wd40, 2 adet wolf 5w30 d1 4 litre yag, 500 derece iaiya dayanikli silikon boya..vs....[emoji2957] kisi bunlarla geciririm.. yaza linea ya devam