Ben hala malzeme toplama ile mesgulum ))))

Bugun alinanlar..
1. On kaliper tamir kiti frenkit 810004 x2
2. Arka kampana tamir kiti autofren DD3970A
3.Bosch gres superfit 100ml 5000000150
4. fazladan ayni urun, vites milinin kece, malo 610pac
5. Ust conta seti, victor reinz 15-37544-01
Yaklasik 130tl tuttu bunlar..
Oncesinde
jant spreyi, motul silver wheel 600ml, 604007
Civata sabitleme nowax mavi, 10gram
Ve lada dan koruk ))) mil icin koruma
Bunlar da 37 tl gibi..
Frenlerde sikayetim yok, disk balata takilali nerdeyse 4 yil olacak.. 70bin km yi gecti.. balata iyi ama disk min kullanim kalinligina variyor gibi.. yakin zamanda duruma gore degisim belki.. bu kaliper pimleri de hazir bulunsun dedim.. cikani olcup durumuna gore degerlendirim.

Arka kampana da benzer sekilde, bulunsun

sette sag sol takim.. bakim yapanlarda dikkatimi cekiyordu, degistirenler vardi bu parcalari...

Bakimda montajda balata spreyinden fazlasi varmis aslinda.. sette vardi ama bosch baska yerlerde de kullanilacak.. kaldi bakir gres..

Diskler icin de niyetim cinko kaplamali almak... Boyali, uv kaplamali, cinko kaplamali vs cesitleri var..

17bin km sonraki hali guven veriyor)))

gozume bunu kestirdim

Zimmermann coat z
Ust conta seti de biraz merak ))))
115 bin km de ve hic subap ayari yaptirmadim, triger degisimi veya subap ayarinda yenileniyor burada.. duzenli degistirenler vardi.. terleme veya yag, performans sorunu yok ama firsat bulunca acmayi yenilemeyi dusunuyorum..
Daha dusuk km de bu sekilde olanlar da var ...

(Bu fotolarin cogu 60-75 bin km de ve yag degisim araligi 10bin km bile degil cogunda, max 15 bin.. subap ayari zamani cikan manzara,.duskmkm veya servis bakimli olmasi bazen bir sey ifade etmeyebilir de...)
Sette 4 tane conta da dahil, orjinalinde tek tek ve ayri satiliyor.. dis conta tamam olsa bile, kacak terleme olmasa bile icerideki bu 4 conta ve distaki conta uzerine birlesik contanin durumu daha onemli.. bunu gozlemlemek icin de acmak gerekir ))) subap bosluklarini olcmek var aslinda ..

Sipariste viraj demir lastikleri de vardi, ama stokta olmayinca iptal oldu, zrotla beraber yenilerim demistim... ))) Baska zamana artik..
Hafta sonu zrot, vites mil kece ve korukten baslarim...