Alıntı yapılan: timbaz - Şubat 22, 2017, 04:50:20 ÖSBasima is actim )))Vida dustu.. klips dustu derken en son ampul duyunun bacagini kirmisim.. monte edemiyorum..Ampul duyunun bacağında ne işin vardı onu çok merak ettim bak şimdi?
Basima is actim )))Vida dustu.. klips dustu derken en son ampul duyunun bacagini kirmisim.. monte edemiyorum..
Alıntı yapılan: mebat - Şubat 22, 2017, 07:06:35 ÖSInternetten kargo dahil 18 TL ye aldığım direksiyon kılıfını diktim. Gayet güzel oldu.Güzel olmuş36 cm olanından mı aldınız?
Internetten kargo dahil 18 TL ye aldığım direksiyon kılıfını diktim. Gayet güzel oldu.
Alıntı yapılan: Echo - Şubat 22, 2017, 08:04:14 ÖSAlıntı yapılan: mebat - Şubat 22, 2017, 07:06:35 ÖSInternetten kargo dahil 18 TL ye aldığım direksiyon kılıfını diktim. Gayet güzel oldu.Güzel olmuş36 cm olanından mı aldınız?Ölçüsünü yazmıyor,standart bir ürün galiba.Ama takarken bir ara şüpheye düştüm ölçü yanlışmı diye,o kadar zor takılıyor. Ek'te ürün fotosunu koydum. Kolay gelsin.
Kargo dahil 5 lira Şeytana uyup aldım bir tane ama kullanma konusunda tereddütte kaldım. http://www.hepsiburada.com/wynns-3-etkili-dizel-katkisi-325-ml-p-OTDGW76459?magaza=Hepsiburada&
Yeni oyuncagimla oynadim biraz )))
arabam için bugün ne yaptım ?2 kere çukura girdim. asfaltlar delik deşik. daha doğrusu asfalt yok kuyu var. sonunda biz de çukurdan nasibimiz aldık.siftah yaptık.lastiklere hava basayım dedim 1- 2 psi. 2 farklı benzinlikte basamadım lastıkler 20 psi ya kadar indi. 3. benzinlikte hava basabildim. dun gece 1 saatimi aldı. nitrojen falan kalmadı. gece 23:00 - 24:00 arası 1 saatim boşa gitti.mazot alayım dedim pompa kartı /autoexpress (%3 indirim veriyor) okumadı. yeniden baslatırsak mukerre cekım olur dediler. yakıt da alamadık.
Alıntı yapılan: mtuncer - Şubat 24, 2017, 12:49:42 ÖÖarabam için bugün ne yaptım ?2 kere çukura girdim. asfaltlar delik deşik. daha doğrusu asfalt yok kuyu var. sonunda biz de çukurdan nasibimiz aldık.siftah yaptık.lastiklere hava basayım dedim 1- 2 psi. 2 farklı benzinlikte basamadım lastıkler 20 psi ya kadar indi. 3. benzinlikte hava basabildim. dun gece 1 saatimi aldı. nitrojen falan kalmadı. gece 23:00 - 24:00 arası 1 saatim boşa gitti.mazot alayım dedim pompa kartı /autoexpress (%3 indirim veriyor) okumadı. yeniden baslatırsak mukerre cekım olur dediler. yakıt da alamadık.Arabayı yıkatirken bir yerler kuru kalmış olmalı hocam. Biraz dua, biraz sabır.
Vallahi yakıt almanın dışında bir şey yapamıyoruz. Para kazanmak zor vesselam. Araca sıra gelmiyor biniyoruz işte...
Cakmakligin kenarini boyadim )))
Forumdan öğrendiğim şekilde aux çıkışı yaptım.ucuna bluetooth cihazı taktım.Cihaz şarjlı olduğu için çakmak soketli larj aletini teybin beslemesine direk bağladım böylece şarjı tak çıkara gerek kalmadı.Bluetooth cihazınıza konsolun altına çift taraflı bantla yapıştırdım.Sistemin tek sıkıntılı tarafı teyp beslemesinde sürekli 12v var kontak kapalı bile olsa.Teybin bütün pinlerini ölçtüm ACC ucu bulamadım.