*

Çevrimdışı ercomert

• 4870
  • +10/-14
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Yeni Linea Pop 1.4
  • Araç Modeli: 2013
  • Donanım: Pop
  • Kan Grubu: A Rh -
  • Km: 8781
  • Motor: Fire 1.4 77 HP
Ynt: Camlara Çözüm !
« Yanıtla #60 : Nisan 05, 2015, 10:13:42 ÖS »
  Arkadaşlar lütfen şu film konusunu kapatalım. Kanunen yasak (Bu kesin). Taktıran bedelini öder. Selamlar...
Bak sen işine biladerrrrrr ! :@ konu yerine ceneni kapa !!!

Bozo Kardeş gerekeni söylemiş. Ama yinede sadece yazdıklarından utanmanı dilerim. Bu "Ailede" senin gibilerin olmasına çok üzüldüm. Tüm "Linea Ailesine" selamlar..
Gözlerin Renkleri farklı olsada, Göz yaşlarının renkleri hep aynıdır.

*

Çevrimdışı ercomert

• 4870
  • +10/-14
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Yeni Linea Pop 1.4
  • Araç Modeli: 2013
  • Donanım: Pop
  • Kan Grubu: A Rh -
  • Km: 8781
  • Motor: Fire 1.4 77 HP
« Yanıtla #61 : Nisan 05, 2015, 10:16:47 ÖS »
  Garipe kardeş size de ayrıca teşekkür ederim. Herkes yaptığından utansın. Selamlar..
Gözlerin Renkleri farklı olsada, Göz yaşlarının renkleri hep aynıdır.

*

Çevrimdışı garipe

• 43
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: fiat linea
  • Araç Modeli: 2011
  • Km: 60000
  • Motor: 1.3 Multijet 90 HP
« Yanıtla #62 : Nisan 05, 2015, 11:50:51 ÖS »
Estağfurullah.
Ergen muhabbetinin de bir ayarı olur kizdigimiz o.
Saygılar bizden.

Bu arada ben cam filimini 1 numara yaptırmaya karar verdim.
Gecen gün "Beni Yıka" da sordum orijinal amerikan 5 yıl garantili film 5 cama yapacak 250 TL dedi. Beni yıka da film yaptıran var mi? Memnuniyet nasıl öğrenmek isterim.
1. 1989 Doğan L- Benzin
2. 2004 Renault Megane2- Benzin
3. 2000 Renault Clio Sedan- Benzin+LPG
4. 2006 Renault Scenic- Benzin+LPG
5. 2011 Fiat Linea- Dizel

*

awjas

« Yanıtla #63 : Nisan 06, 2015, 10:38:52 ÖÖ »
  Arkadaşlar lütfen şu film konusunu kapatalım. Kanunen yasak (Bu kesin). Taktıran bedelini öder. Selamlar...
üsluba dikkat...bu forumda böyle konuşmalara yer yok...büyük veya küçük olmak farketmez,kimse birbiriyle böyle konuşamaz...bir daha tekrar etmemesini dileriz
Sayın yönetici ben burada bilgi alımı yapıyorsam kimse konuyu kapat falanda filanda diyemez anlatabiliyor muyum kimseden izin kağıdı alacağımı bilmiyordum site kurallarınızda yok.....

*

awjas

« Yanıtla #64 : Nisan 06, 2015, 10:44:58 ÖÖ »
Estağfurullah.
Ergen muhabbetinin de bir ayarı olur kizdigimiz o.
Saygılar bizden.

Bu arada ben cam filimini 1 numara yaptırmaya karar verdim.
Gecen gün "Beni Yıka" da sordum orijinal amerikan 5 yıl garantili film 5 cama yapacak 250 TL dedi. Beni yıka da film yaptıran var mi? Memnuniyet nasıl öğrenmek isterim.
Kardeş kimsenin namusuna laf etmedik anladın mı sözde terbiye kitabı yazmayın burda bizim ne olduğumu cihan bilir biz saygıdan el öperiz bazıları gibi korkudan değil tek kelime eden olursa saygıma hasiyetime kendileri bilir bilmem anlata bildim mi ? ben burada istediğim form başlığıyla bilgi alış verişi yaparım 50 değil 250 yaşında adam ol yaşta değil başta adam olmak lazım kapatın şu konuyu falan filan sana ne ya ben bilgi edinmek istiyorsam acarım senide zerre ilgilendirmez cok mu rahatsız oldun benim açtığım başlığa girme. Son olarak benim orada yaşım 22 göründüğüne aldanma yaşla olmuyor önce adam olacaksın saygı göstereceksin ki hak ettiğini bulacaksın herkes işine baksın....
« Son Düzenleme: Nisan 06, 2015, 10:58:46 ÖÖ Gönderen: awjas »

*

awjas

« Yanıtla #65 : Nisan 06, 2015, 10:56:21 ÖÖ »

Bozo Kardeş gerekeni söylemiş. Ama yinede sadece yazdıklarından utanmanı dilerim. Bu "Ailede" senin gibilerin olmasına çok üzüldüm. Tüm "Linea Ailesine" selamlar..
senin gibiler diyorsun da pardon namusunuza veya şahsınıza küfür mü ettik.... ?

*

Çevrimdışı linea42

• *
  • 3178
  • +5/-1
  • Araç Marka ve Modeli: FIAT
  • Araç Modeli: LINEA 2013
  • Donanım: Lounge
  • Kan Grubu: A Rh +
  • Km: 65.000 km
  • Motor: 1.6 Multijet 105 HP
« Yanıtla #66 : Nisan 06, 2015, 11:21:00 ÖÖ »
 Konu tarafımca kilitlenmiştir. Sn Awjas yönetici tarafında uyarılmanıza rağmen tavrınıza devam ediyorsunuz. Burada değişik konularda bir çok tartışmalar ve fikir ayrılıkları oluyor. Fakat kapa Çeneni gibi bir üsluba giderseniz bu olay farklı bir boyuta geçer. Üstelik sizden çok çok büyük birisine. Üstünede birde yaş önemli değil adam olacaksın önce gibi bir savunma yaparsanız. Bu Tavrın affı mümkün olmaz. Ben size özür dilemenizi daha çok yakıştırırdım.

Saygılar...
Bullet Qheylan...

You are what you know...(Albert Einstein)