Torpido kapaginin altinda on tarafta iki delik var, arasi 23cm, ne icin ayrilmis bilmiyorum ama hangi ebatta raf-file sigar, monte edilebilir diye dusunurken markette plastik duvara yapisan sepet denk geldi.. denemek amacli aldim... belki yatayda file kullanisli olmayabilir, parcacida da file cep yokmus, siparisle 3 gunde gelirmis, gormeden de bilmedigim birseyi siparis etmek istemedim..
Sepetin agizi, ici cok geni, belki boyle kullanilabilirdi ama daraltmak istedim.. ikiye boldum.. ama sonra bir yarisinda karar kildim... sabitleme yerlerini hazirladim, ileri geri konum ayari yapmadan uzerini de torpido icine kapladigim siyah keceden yapistirdim... sablon amacli deneme yapayim derken bitmis urun oldu birden.. tek yuzeyini kullaninca biraz ince oldu.. belki baska ebatta farkli bir urun denk gelir zamanla...
Agiz kismina da icindeki esya disari kayma yapmasin diye kapidan kalma parca d fitili yapistirdim ama sanirim incesiyle degistirecegim ya da hic gerek olmayacak, yapistirmakla biraz erken davrandim... yerine monte ettim, ince olunca bayagi gizli,,geride kaldi... icine tablet, navigasyon sigiyor.. 15x27 cm gibi.. kullanma klavuzundan biraz buyuk...
Neye niyet neye kismet... kalsin bakalim...
Yerinde foto kotu cikiyor... gunes acinca...