evet güzel demişsin motor hacimleri maalesef bir etken...
Ben kendi aracımda ecufast yazılımı kullanıyorum 20.000 km yi geçti yaptıralı şükür ki olumsuz hiç bir şey ile karşılaşmadım ve iyi ki yaptırmışım diyorum. yakıt olayına gelirsek evet gerçekten düşüyor özellikle şehir dışında ancaakk ayağınıza hakim olamayıp basarsanız da cidden içiyor. pişman olacağınızı düşünmüyorum ECUFAST'dan ben memnunum. tabii yapan yer kişi şahıs hakkında bir şey diyemem ama sakın limitlerin üzerine de çıkmayın ve yağ bakımlarını aksatmayın
Bu yazılım sonucu tüketimdeki düşüşü yol bilgisayarına bakarakmı yoksa depo fulleyerekmi baktınız,
Depo fulleme ile yapılan tüketim verisi ile yol bilgisayarı verisinde tutarsızlık varmı
varsa genelde kaç litre ( 0,1 - 0,3 litre vs )
Bu tüketimdeki azalmayı daha çok şehir içindemi, yoksa şehir dışındamı hissediyorsunuz,
Yazılım öncesine göre ne kadarlık bir düşüş var
(genelde yazlım firmaları 0,5 ila 1 litre arası olduğunu söyler )
En önemli kafama takılan konuda hep gazlarsanız fazla tüketir derler bundan kasıt nedir,
Atıyorum Ekonomik sürüş için Şehir dışında 90 km hızla seyredin derler, siz 90 değilde 110 ile giderseniz çok fazlamı yakıyor.
Aracınızın yazılımsız hali ile şehirdışında 120 km hız ile seyhatinizin sonucundaki tüketim ile
yazılımdan sonraki 120 km hız ile seyhatin sonucundaki tüketimin hangisi daha az oluyor, bu tüketim farkı genelde ne kadar oluyor,
Yazılım yapılırken EGR ile ilgili bir işlem yaptılarmı (yazılımsal EGR iptali gibi)
Son olarak Yazılımınız Performansamı Ekonomiye yönelik bir yazılımmıdır.
Biraz fazla oldu ama aklıma takılan sorular bunlar, bu soruları cevaplarsanız çok sevinirim,