Yağmuradam'a diğer forum üzerinden ben yardımcı olmasını rica ettim. Eksik olmasın tecrübelerini paylaştı. Servisler her ne kadar sorunu çözebilse de ustasına bağlı olarak ve birazda para koparma amaçlı hemen beyinde sorun var, vites kutusu arızalı gibi nedenler söylüyorlar. Gerçi henüz servise danışmadım.Ama forumlar sayesinde bir çok soruna tecrübeler sayesinde cevap bulabiliyoruz. Arabayı çektirmektense anlayan bir usta ile önce fren müşürüne bir baktıracağım. Bu ekranda çıkan immobilizer kilit işareti de bir çıktı bir çıkmadı anlamadım, en son denediğimde öyle bir işaret çıkmamıştı. Umarım bugün aracı kolay bir şekilde şaha kaldırırım 
Umarım müşürü değiştirince sorunsuz çalışır. Bizim araçlarda çalışmama durumlarında akü ve müşür ilk bakılması gerekenler. Bir de immobilizer anahtarının konsolda sönmesi.
Ek olarak soğuk günlerde ısıtma bujisi konsol ışığı söner sönmez marş yapmak çok faydalı oluyor. Ben genelde tüm konsol ışıklarının sönmesini bekliyordum ama kışın bu daha verimli oluyor.
Haliç Oto İstanbul yetkili servisi genel olarak dürüst bir yer. Fiyatları çok az değil ama dışarıda 300 tl'lik parça değişmeli şeklinde yorum yapılan fren ile ilgili durumda sorunu ücretsiz çözmüşlerdi. Toplam müşür, enjektör bakımı ve fren işine 200 tl vermiştim o ayrı.
Geçenlerde baskı balata değiştirildi orada. 1000 TL'de o şekilde gitti

En son triger var bakalım ona fiyat almadım daha..