Bol Bol Teşekkür,
Teşekkürlerim Akif bey, Berkant bey için.
Aslında eski forumda oldukça aktif bir uyeydim, ardından askerlik filan derken bir kopuş yasandi, sonuç olarak yine döndüm herkese tekrar merhabalar.
Uzun zamandan beridir cc taktirmak istiyordum ama bir bilgi kirliliği vardi yapamamistim, yakin zamanda yapilan güzel paylaşımlarla yapilabildigini hatta Berkant , Akif beylerin yardim edebileceklerini gördüğüm anda harekete geçtim. Önce Akif ardından Berkant bey ile iletişime geçtim, İstanbuldan Sinan beyden 147 kolu satin aldim pazar gunu de ise koyulduk, ben daha çok izleyiciydim isin aslinda.
Berkant ve Akif beyler epey bu isin ustaları olmuşlar, sanayi de parayla yaptirtsam ki öyle bir sansimiz yoktu (iyi ki de yoktu, hem özenli sistemlıydiler, hem de onlarla tanisma firsati buldum bu sayede) , bu kadar dikkatli ve özenli yapilamazdi.
Asama asama mükemmel bir titizlikle yapilan cc kolu takma işlemi başarıyla sonlandi. Bilgilerinden ve alakalarindan inanılmaz mutlu oldum. Onlar gibi yardımsever ve okumuş kültürlü insanlarla tanismak beni memnun etti.
Hem çok iyi şekilde agirladilar, yemek ikram ettiler, caysiz da birakmadilar hem de ilgileri inanilmazdi.
Su anda sorunsuz kullanıyorum, yakit tüketim ortalama mi da dikkat çekecek ölçüde düşürdü.
İşlemlerin bir çoğunu foto olarak koyuyorum ama anlamak lazim öyle yaparim diyerek basina geçilecek bir is değil. Bir bilene danisin derim.