pejo kolunu başka bir forumdan birinden temin edeceğim
montaj konusunda yardımcı olcak birini arıyorum. Ankarada hayrına
monte edecek lineacı var mı 
Hocam yanlış anlamada burada senin istediğin tarzda hayırsever hissetmedim.
Hep yazılıyor yardımcı olurum ederim diye ama hiç yardımcı olan yok herkes ticari emin ol sende olsan aynısını yapardın 
pejo kolunu başka bir forumdan birinden temin edeceğim
montaj konusunda yardımcı olcak birini arıyorum. Ankarada hayrına
monte edecek lineacı var mı 
Birkaç sayfa geriye dönük bakarsanız Ankara'da yapan arkadaşları bulabilirsiniz. Selamlar..
Beleş takacak 2-3 saat ter dökecek risk alacak adam arıyor. Bulabilirse [emoji48]
"Hocam yanlış anlamada burada senin istediğin tarzda hayırsever hissetmedim." derken hayır severlik anlayışınızı merak ettim... Biz burada elimize gelen bütün şema ve bilgileri paylaştık. İlk başta 5-6 arkadaşa hiçbir maddi destek beklemeden montaj da yaptık, ancak montajı yapmaya giderken harcadığımız yakıt, malzeme, 2-3 saat aracın başında geçirdiğimiz zaman ve montaj öncesi yapılan hazırlıklarda harcanan emeğimizin karşılığı olsun istemek zorundayız. Bu süreyi çoluğumuzdan, çocuğumuzdan, ailemizden ayırarak veriyoruz. Kimse bu konuyu yanlış anlamasın, en az montaj yaptığımız kadar arayan arkadaşlara da telefonla yardımcı olmuşluğumuz vardır. Bunları yaparken hala ukalaca bizlerden yardımcı olmamızı istemek yerine bilgi çalmaya çalışan arkadaşlar var. Hala doblo şemalarına ulaşamadı çünkü arkadaş...
Biz sadece ticaret yapan bilgi paylaşmaktan kaçan kimseleri forumda tutmak istemiyoruz. Şayet biri çıkıp da bize "siz ne paylaştınız ki" demeyi düşünürse bir zahmet 75 sayfayı ve paylaşımlarımızı gözden geçirsin neler anlattığımızı görürler.
Diğer forumlara da gidip bakabilirler burada paylaşılmış bilgilerin kaçta kaçına ulaşa biliyorlar. Son olarak "Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz"...