snn77 hocam keşke yapım aşamalarını fotoğrafla ekleseydin bizlerde faydalanırdık
Alfa 147 kolunu yeni linea easy 1.3e taktim az once bitirdim montaji cikip bi tur atip testini yaptim tum fonksyonleri sorunsuz calisiyor torpido yesil isik dahil videoyu yarin gunduz cekip ekliyecem
ben bu kolu buldum ama 200 tl civarı bir fiyata geliyor hafta sonu beyni inceledim 19 nolu pin ve diğerleri boş ebaydan hiç sipariş vermedim birde biraz pahalı geldi kol ama kolun montaj olayı çok iyi duruyor
ben bu şemayıda görsem takamam abi ben malzemeyi alsam gelsem uygularmısın
İstanbulda yaptirmak isteyenlerİstanbulda Tekin Usta (Tekin OTO) 0542 630 70 90, irtibata gecerseniz size yardimci olur yeride bakirkoyde marmara forumu gectikten sonra.
Alıntı yapılan: snn77 - Şubat 16, 2014, 11:44:35 ÖSİstanbulda yaptirmak isteyenlerİstanbulda Tekin Usta (Tekin OTO) 0542 630 70 90, irtibata gecerseniz size yardimci olur yeride bakirkoyde marmara forumu gectikten sonra.peki bu yapılan işçiliğin maliyeti ne kadar tutuyor kol hariç.
alfa 147 kolundan bostancı sanayide buldum arkadaşlar.Fiyatı içinde 100 tl dedi.2 adet kol var elinde işinize yarar umarım.adresi :Bostancı oto sanayi sitesi doğanbey cad.kılıç sok.no:11/b ataşehir / istanbultelefon numarasıda :0216 575 12 98
arayıp sorabilirsiniz, kolu ben yurtdışından getirtim, montajı kendi aracımda kendim yaptım, kendim ettim kendim buldum.....
Neden kimse nasıl yapıldığını anlatmaz fikri olan var mi HTC Rhyme S510b cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi