Öncelikle çok geçmiş olsun, Allah daha büyük olaylardan esirgesin. Maalesef sadece Ankara değil tüm ülkemizde bu tür olaylar olmakta. Benim de başıma buna benzer bir olay gelmişti. Yaklaşık 1 sene kadar önce iş gereği Mersinden otobüse bindim ve İstanbul'a gidiyordum. Otobanda giderken otobüs birden sağ sol yaptı ve küt diye bir ses. Herkes panikleyip ne oluyor derken şoför birden vites küçültüp deliler gibi gaza bastı. Bağıran çağıran çok tabiki, şoför tamam bir şey yok az ilerde duracam diyor başka bir şey söylemiyor. Yaklaşık 5-6 km falan gittik sanırım ve durduk. Şoför ile birlikte erkeklerden bir çoğu indik. Bulunduğumuz yoldaki üst geçitten aşağı doğru bir kaç tane iple taş sarkıtılmış. Sarkıtılan taşa çarpmışız. Ön camın sağ üst köşesi kırılmış. Şoför, eğer orada dursaydım burdaki çeteler otobüsü soyacaklardı dedi.
Allah kimsenin başına vermesin, bu tür olaylarda maldan vaz geçip canımızı kurtarmak için, eğer gidebilecek durumda isek, durmamak daha emniyetli bir yerlerde durmak sanırım daha akıllıca olacaktır.