*

Çevrimdışı bozo

• tutarlı
  • *
  • 3506
  • +6/-0
  • Araç Marka ve Modeli: VW PASSAT
  • Araç Modeli: 1.4 TSI
  • Km: 35000
  • Motor: Hiçbiri
Ynt: Cam Filmi Serbestmi Yasakmı?
« Yanıtla #150 : Mayıs 02, 2017, 09:20:34 ÖÖ »
çok dikkatli sökülmesi lazım
dikkat edilmezse zarar verme olasılığı yüksek
   Arka cam filmi sökülürken Rezistansa zarar veriyor mu ?  Selamlar..
***EN BÜYÜK DÜŞMAN PARA***

*

Çevrimdışı ercomert

• 4870
  • +10/-14
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Yeni Linea Pop 1.4
  • Araç Modeli: 2013
  • Donanım: Pop
  • Kan Grubu: A Rh -
  • Km: 8781
  • Motor: Fire 1.4 77 HP
« Yanıtla #151 : Mayıs 02, 2017, 05:50:37 ÖS »
   Bozo Hocam cevap için teşekkür ederim. Sırf o yüzden cam filmi yaptırmıyorum. Selamlar..
Gözlerin Renkleri farklı olsada, Göz yaşlarının renkleri hep aynıdır.

*

Çevrimdışı hardcrss

• 1248
  • +2/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea
  • Donanım: Active Plus
  • Kan Grubu: 0 Rh +
  • Km: 180000
  • Motor: 1.3 Multijet 95 HP
« Yanıtla #152 : Mayıs 02, 2017, 07:42:30 ÖS »
Arkadaslar bir  bucuk yildir kullandigim araca 2 numara cam filmi yaptirdim, denizli gibi sicak memlekette yasadigim icin fark inanilmaz. Onceden klima sogutur gunes yakardi yine de terlerdin buda hasta ederdi. Simdi gunes iceriye giremiyor yakmiyor, klima daha az calisiyor icerisi serin kaliyor. Arkada oturanlar sıcak oldu derlerdi, bugun klimayi kapatmami cok soguk oldugunu soylediler. Eger klima daha az calissin, daha soğuk olsun derseniz en az 2 numara, on cam haric tum camları film kaplatin.

*

Çevrimdışı bozo

• tutarlı
  • *
  • 3506
  • +6/-0
« Yanıtla #153 : Mayıs 03, 2017, 09:26:58 ÖÖ »
@hardcrss kardeşim klima konusunda haklı,cam filmi bu yönüyle yakıt tasarrufuda sağlıyor...
ancak benim ekstra bir tavsiyem arka ve arka yan camlara en koyusunu yaptırın,ön yan camlara en açık renkte yaptırın lakin geceleri görüşü çok etkiliyor,heleki yağmur varsa dahada sıkıntı...
passatı aldığımda üstünde en koyu filmler vardı en kısa sürede önleri açık cam filmiyle değiştireceğim...
@ercomert abi yaptıktan sonra neden sökme ihtimalin var?yaptır satana kadar kullan,yok yaptırmam dersen lineamda ben bod perde kullanmıştım arka cam,arka yan camlar,arka kelebekler takım halinde satılıyor...

*

Çevrimdışı hardcrss

• 1248
  • +2/-0
« Yanıtla #154 : Mayıs 03, 2017, 10:14:49 ÖÖ »
@hardcrss kardeşim klima konusunda haklı,cam filmi bu yönüyle yakıt tasarrufuda sağlıyor...
ancak benim ekstra bir tavsiyem arka ve arka yan camlara en koyusunu yaptırın,ön yan camlara en açık renkte yaptırın lakin geceleri görüşü çok etkiliyor,heleki yağmur varsa dahada sıkıntı...
passatı aldığımda üstünde en koyu filmler vardı en kısa sürede önleri açık cam filmiyle değiştireceğim...
@ercomert abi yaptıktan sonra neden sökme ihtimalin var?yaptır satana kadar kullan,yok yaptırmam dersen lineamda ben bod perde kullanmıştım arka cam,arka yan camlar,arka kelebekler takım halinde satılıyor...
Evet maalesef her guzel seyin birde kötü yani var, geceleri yan aynalar görüşü cok zayif, dikkatli olmaniz gerekiyor. İlk kullandigimda cok tedirgin olmustum ama alisiyorsunuz. Gece paralel park ederken cami indirmeniz lazim lakin cevrede isik yoksa kaldırımı goremiyorsunuz.

*

Çevrimdışı Usame

• 273
  • +1/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Linea 2010 1.3multijet
  • Araç Modeli: Linea
  • Km: 195000
  • Motor: 1.3 Multijet 90 HP
« Yanıtla #155 : Mayıs 03, 2017, 10:16:42 ÖÖ »
bende komple 2 numaramı 3 numaramı bilmem ama en koyudan biraz açık yaptırdım  hatta arkaları çok koyu önleri açık yaptırıcaktım ordaki abi dediki böyle yaptırma bi numara belirle hepsini öyle yap farklı durur hoşuna gitmeyebilir gerçekten ön hariç hepsini yaptırdım aynı seviyede ve süper durdu gelen araçlardada böyleydi ama birkaç araçta önler az arkalar çok koyu gördüm bence güzel olmamıştı tercih sizin bence yapıcaksanız komple aynı numarada yapın klima olayına katılıyorum 1 seviyede klima açıyorum içeri güneş almıyor şahane bişeymiş bu cam filmi

*

Çevrimdışı bozo

• tutarlı
  • *
  • 3506
  • +6/-0
« Yanıtla #156 : Mayıs 03, 2017, 10:23:58 ÖÖ »
jettamda arka camlar orijinal karartılmıştı, ön camlar normal renkti bir göze batma olmuyordu...
passatta en koyu siyah filmler şahane duruyor,arabada beyaz daha belli ediyor kendini...
ama arabayı eşimde kullanıyor ve gerçektende koyu film yan ayna görüşünü çok etkiliyor...
elinizden öper 2 de evladım var ve bu sebeple güvenliği görsellikten önde tutmak zorundayım...

bende komple 2 numaramı 3 numaramı bilmem ama en koyudan biraz açık yaptırdım  hatta arkaları çok koyu önleri açık yaptırıcaktım ordaki abi dediki böyle yaptırma bi numara belirle hepsini öyle yap farklı durur hoşuna gitmeyebilir gerçekten ön hariç hepsini yaptırdım aynı seviyede ve süper durdu gelen araçlardada böyleydi ama birkaç araçta önler az arkalar çok koyu gördüm bence güzel olmamıştı tercih sizin bence yapıcaksanız komple aynı numarada yapın klima olayına katılıyorum 1 seviyede klima açıyorum içeri güneş almıyor şahane bişeymiş bu cam filmi

*

Çevrimdışı k.tasdemir

• 335
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: FİAT LİNEA Active Plus
  • Araç Modeli: 2011
« Yanıtla #157 : Mayıs 03, 2017, 10:41:43 ÖÖ »
Cam filminde herhangi bir yasak yok. Mahkeme kararı var? Sıkıntı olmaz yani...

*

Çevrimdışı Usame

• 273
  • +1/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Linea 2010 1.3multijet
  • Km: 195000
« Yanıtla #158 : Mayıs 03, 2017, 11:11:09 ÖÖ »
jettamda arka camlar orijinal karartılmıştı, ön camlar normal renkti bir göze batma olmuyordu...
passatta en koyu siyah filmler şahane duruyor,arabada beyaz daha belli ediyor kendini...
ama arabayı eşimde kullanıyor ve gerçektende koyu film yan ayna görüşünü çok etkiliyor...
elinizden öper 2 de evladım var ve bu sebeple güvenliği görsellikten önde tutmak zorundayım...

kesinlikle katılıyorum benim ki çok koyu olmadığı için etkilemedi ön kısmı ama ideal bir koyulukta eşit durdu lakin çok koyu yaptırmayı düşündüm sırf ön başka arka başka olur diye denemedim benim tam aracın yanına yeni astra sedan beyaz renk geldi zaten onda görünce dedim abi benimde böyle olsun denemede yaptım içerideki gözükmüyor ama dikkatlice bakıp yakınlaşınca görünüyor içeridekiler ama çok koyu yapmayı düşünseydim önleri bende yapamazdım öyle can güvenliği öncelik tabiki benimde 2 tane oğlum var elinizden öper abicim.

*

Çevrimdışı timbaz

• *
  • 6707
  • +30/-1
  • Araç Modeli: 2012
  • Donanım: Active
  • Km: 87500
« Yanıtla #159 : Mayıs 04, 2017, 03:47:44 ÖS »
Burada on cama bunu uyguluyorlar.. gunes isigini bayagi kesiyor.. ama iceriden gorusu pek etklimiyor..

*

Çevrimdışı hardcrss

• 1248
  • +2/-0
« Yanıtla #160 : Mayıs 04, 2017, 06:01:28 ÖS »
Burada on cama bunu uyguluyorlar.. gunes isigini bayagi kesiyor.. ama iceriden gorusu pek etklimiyor..

Bu filmin ismi nedir acaba?

*

Çevrimdışı timbaz

• *
  • 6707
  • +30/-1
« Yanıtla #161 : Mayıs 04, 2017, 06:30:26 ÖS »
Bu da cam filmi , uv termal serisi vs diye geciyor.. mesela Llumar in air serisi , 3m in crystalline serisi vs

*

Çevrimdışı ven801@hotmail.com

• *
  • 4
  • +0/-0
  • Km: 15500
« Yanıtla #162 : Mayıs 05, 2017, 03:08:04 ÖS »
Yasak Kalktı diye biliyorum ama genede siz bilirsiniz.

*

Çevrimdışı timbaz

• *
  • 6707
  • +30/-1

*

Çevrimdışı mebat

• 129
  • +0/-0
  • Araç Modeli: 2008
  • Donanım: Emotion
  • Kan Grubu: A Rh +
  • Km: 250.000
  • Motor: 1.3 Multijet Dualogic 90 HP
« Yanıtla #164 : Ekim 21, 2017, 08:59:57 ÖS »
Zaten hiçbir zaman serbest olmamıştı. Sadece uygulamada yerine ve memuruna göre görmezden gelmeler vardı. 63.madde hiçbir zaman değişmedi.
👍

*

Çevrimdışı ercomert

• 4870
  • +10/-14
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Yeni Linea Pop 1.4
  • Donanım: Pop
  • Kan Grubu: A Rh -
  • Km: 8781
« Yanıtla #165 : Ekim 21, 2017, 09:48:32 ÖS »
 Bu demek oluyor ki seneye cam filmleri yaktıranlara ceza yağacak!!! Selamlar..
Gözlerin Renkleri farklı olsada, Göz yaşlarının renkleri hep aynıdır.