Evet arkadaşlar mesajlarınız için hepinizden teşekkür ederim, sigorta firmasının yönlendirdiği servise gittim, araç boyanacak falan dediler, tmm dedim, ciktim ordan AutoKinge gittim, baktılar, boyasız giderilir bunlar dediler, sonuc çok iyi olur dediler, fiyat 0-50 çökük için 800TL dediler, aracda saydım yaklaşık 30-35 çökük var dedim, dediler belli olmaz biz ışıkla bakıyoruz senin görmediklerinde var 50-100 arası çıkabilir dediler, yani 1000 TL üzeri bir para çıkacak bir şey, indirim yapın derken 20% indirim yaptılar. fakat dikkatimi çeken konu boyasız düzeltiriz diyorlar fakat sanırım eklediğim videodaki gibi dışardan çektirme yapmıyorlar çünkü tavan döşemesini sökmekten bahsediyorlar, buda çekiç devreye girecek anlamına geliyor çünkü çektirme olayında mudahele dıştan oluyor. aslında araçım beyaz olduğundan çok belli olmuyor, arkadaşımın aracı siyah onda çok belli oluyor.
Yaptırmaktan vazgeçtim artık satarkende alan vatandaşta görür ona göre alır,
Aslında hiç morelim bozulmadı bu olaya çünkü benim hatam yada başkasının hatasının sonucu olmadı, aracı iş yerimden biraz uzakta parketmiştim, akşam binadan çıkınca kaldırımda yürürken sokaktaki park edilen arabalara baktım çökükleri görünce anladım benim arabadada aynı şey olmuş.