2. el aracın ortalaması olmaz malesef, şimdi araç 2011 model olur, 10.000 km de olur, ama ciddi kaza yapmıştır, her tarafı boyalıdır, 27 derler,
bir taraftada 2009 model olur, 50.000 de olur ama pırıl pırıl araçtır, 27 derler, hadi şimdi buyur burdan yak,
sadece şunu belirtmek isterim, sporsalın dediğine sonuna kadar katılıyorum, bende 2-3 kere araç değiştireyim, sıkıldım farklı bir şeye bineyim dedim, bakındım bakındım aynı ayarda araç bulamadım, bulsamda fiyatı 55-60 bin bandında gezdi, şimdi ben aracımı satacam 30 bine, ama aynı ayarda araç için en az 50 bin ödemem lazım, o zaman neden satayım ki? bu sebepten t-jet satan pek olmaz, şunu çok net ve açık söylüyorum, 4 yıl bitiyor aracımı alalı, ve diyorum ki , üst segmenti saymazsak (bmw 320 dizel gibi) , bu segmenti saymazsak, otomobil almak için aracımı kesinlikle satmam, ya bahsettiğim gibi bir araç için satarım, yada jip tarzı 4x4 almak için satarım, yoksa satmam, şimdi aracım 50.000 kmde, boyasız hatasız, pırıl pırıl aracım var satsam ederi 30 diyelim, yahu ben bu araca 150.000 km ye kadar binsem, tepe tepe kullansam yine ederi 26 yı öldürmeyecek, kısacası ölücülere araç kaptırma devrini millet kapatalı çok oldu, para zor kazanılıyor,
yeniden tekrar ediyorum, hangi marka araç alırsanız alın, bu lineaya özel değil, uygun araç aramayın, temiz araç arayın, belki piyasadan yülseğe alırsınız ama daha karlı olacağınıza eminim,kimse temiz malını ,çürük fiyatına vermez, allah muhtaç etmesin ama zaten ihtiyacı olan gidip galeriye ölü parasına anında satıyor, şimdi düşünün adam yazmış acil paraya ihtiyacım var, ama araç ilanda 1 ay olmuş, nasıl aciliyet bu, bugün 28-29 olan aracı galeriye gitsen 24-25 nakti sayıp alırlar, allah düşürmesin ama aciliyet böyle oluyor, araba ilana bile düşmüyor, yada adam aracına güveniyor ve temiz araçların fiyatları yüksek oluyor