Ben fotoğraf çektiğimi sanıyordum sadece bir fotoğraf bir video çekmişim. Daha yükleyemedim onları da. Raymon fotoğraflar gayet güzel, senin oğlan benim arabanın da fotolarını bir kaç defa çekmiş sağ olsun.
06 DK 7065 benim araba. Kırmızı İstanbul tişörtlü üzün sporsal'ın fotoğraflarında bolca olan zat benim.
Hakan abi dur ben ona elden teslim ederim benim cd yi getirdiği gibi
Hüseyin Abant cd sini dinle sende be ya...
Alıntı yapılan: BSelhep - Haziran 17, 2014, 12:57:13 ÖÖBen fotoğraf çektiğimi sanıyordum sadece bir fotoğraf bir video çekmişim. Daha yükleyemedim onları da. Raymon fotoğraflar gayet güzel, senin oğlan benim arabanın da fotolarını bir kaç defa çekmiş sağ olsun.kaç saattir uğraştım resimleri orjinal boyutta göndereyim diye, zor oldu. çoğu resim 2500x2000 piksel. aslında daha çok resim çekecektim ama makinenin pilleri erken bitti... bu arada senin araba hangisi plaka hangisi birçok değerli arkadaşla tanışınca biraz karıştırır gibi olduk açıkcası...
Benim araba da her buluşmada en kirli araba yahu bi kere bile temizletip katılamıyorum şu buluşmalara... hep bi işim çıkıyor ama birdahaki buluşmaya en temiz ben gelicem artık
bAlıntı yapılan: Sporsal - Haziran 17, 2014, 10:16:19 ÖÖBenim araba da her buluşmada en kirli araba yahu bi kere bile temizletip katılamıyorum şu buluşmalara... hep bi işim çıkıyor ama birdahaki buluşmaya en temiz ben gelicem artık biz napalım ozaman şehir dışından gelenler ön tampon ve kaput kelebek desenliydi
Alıntı yapılan: Raymon - Haziran 17, 2014, 01:08:14 ÖÖAlıntı yapılan: BSelhep - Haziran 17, 2014, 12:57:13 ÖÖBen fotoğraf çektiğimi sanıyordum sadece bir fotoğraf bir video çekmişim. Daha yükleyemedim onları da. Raymon fotoğraflar gayet güzel, senin oğlan benim arabanın da fotolarını bir kaç defa çekmiş sağ olsun.kaç saattir uğraştım resimleri orjinal boyutta göndereyim diye, zor oldu. çoğu resim 2500x2000 piksel. aslında daha çok resim çekecektim ama makinenin pilleri erken bitti... bu arada senin araba hangisi plaka hangisi birçok değerli arkadaşla tanışınca biraz karıştırır gibi olduk açıkcası...hocam benim arabayıda çekmemişsin o kadar fotoğrafta yok gerçi gelen giden hep iç tarafı çektitepetaklak ile gönderildi
Alıntı yapılan: Sporsal - Haziran 17, 2014, 10:16:19 ÖÖBenim araba da her buluşmada en kirli araba yahu bi kere bile temizletip katılamıyorum şu buluşmalara... hep bi işim çıkıyor ama birdahaki buluşmaya en temiz ben gelicem artık kirli mirli gelebildin ya ona bak sen... lastik kirden önemli misal
Hakan abi ile bende de aynı şeyler.mevcut her türden uçan canlıyı barındırıyoruz [emoji1]C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı yapılan: smartsnake20 - Haziran 17, 2014, 11:41:05 ÖÖHakan abi ile bende de aynı şeyler.mevcut her türden uçan canlıyı barındırıyoruz [emoji1]C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiDiscovery Channel benim tamponda belgesel çekmek için başvuruda bulundu
O kadar linenanın arasında benim araba da pek bi ezik kalmış olsaydı karakartalım başka olurdu