Arkadaşlar kimsede 5.5 versiyonu için türkçe dil paketi yokmu? Yardım lütfen. Blue me sayfasındaki türkçe dil dosyası yuklenmiyor.
Hocam bu arada araca yazılım yüklemeden önce flash bellek FAT32 formatında olmalıdır. Yoksa yazılım yükleyemezsiniz.
Muhtemelen Blue me cihazımız aynı. Ben nasıl yüklediğimi anlatayım ona göre yazılım atın belki yanlış birşeyler yapıyor olabilirsiniz. Ben size yüklenme klavuzunu da yüklüyorum burdan da yardım alabilirsiniz. Dil seçeneğine gelirsek aracınızdan flash belleğe upload edilmiş olan dosya size direk ingilizce olan linki gönderiyor. Bu yüzden ingilizce veya farklı bir dil kuruyorsunuz. Eğer cihazınız 2008 model emotion paket lineadaki blue me ile aynı ise 5.6 güncellemesi yapınız.
1. USB flash belleği FAT32 formatında biçimlendirin
2. Biçimlendirme işlemi sonrası BlueMeConfigurator (1) klasörü içindeki pdf dosyaları haricindeki tüm dosyaları flash belleğinize kopyalayın. Dil dosyası araca bu adımda yüklenir. Kopyaladığınız flash belleği araç kapalı iken usb girişine takın ve kontağı açın hiçbir tuşa basmayın yüklenmeye başlayacaktır. sonra Flash belleği çıkartın uyarısı verir sistem. Kontağı kapatıp flash belleği çıkartın ve pc ye takıp tekrar FAT32 fotmatında formatlayın.
3. FAT32 formatında formatladığınız flash belleğin içine Aggiornamento_BlueMe_5.6_11.05.2012 klasörü içindeki tüm bilgileri kopyalayıp flash belleğe atın. (5.5 için de aynı)
4.Flash belleği tekrar kontak kapalı iken blue me usb girişine takın ve kontağı açın. Hiçbir tuşa basmayın. Yükleme veya güncelleme başlayacaktır. güncelleme tamamlandı veya usb belleği çıkartın diyene kadar çıkartmayın.
5.Eğer 15dakika kadar beklediniz ve hala yüklenmeye çalışıyor sistem hiçbir tepki vermiyorsa kontağı kapatıp tekrar açın yazılım tekrar kurulmaya başlayacktır.
6.Güncelleme tamamlandıktan sonra kontağı kapatın flash belleği çıkartın ve kontağı tekrar açın. Sistemde ilk başta donmalar yaşanacaktır. Merak etmeyin bu geçici bir durumdur. Donduğu anda kontağı kapatıp tekrar açın düzelecektir. Birkaç tekrardan sonra yazılım tam olarak yerine oturacak ve sıkıntısızca kullanmaya başlayacaksınız. Sıkıntı olursa özelden felan yazın yardımcı olmaya çalışırım.