Merhaba;
Öncelikle paylaşmamın sebebi, ben bunları almadan önce internette doğru düzgün paylaşım göremedim. Herkes biri alsa da resmi koysa biz de ona göre alsak derdinde. Alacak olan kişilere faydam olursa ne mutlu bana.
Ayna kalitesini Çok yer kaplayıp kaba durması, görüşü engelleyip engellemediğini ve monitör devreye girdiğindeki kaliteyi merak ediyordum.
Ayna kalitesi çok iyi, arkayı orjinalinden daha geniş açı ile görebiliyorsunuz,
Monitör kalitesi beklentimin çok çok üstünde. Çok canlı ve kaliteli. Kesinlikle kaba durmuyor ve görüşü engellemiyor.
Tek sıkıntı, gündüz güneş altında geriye taktığımda ekran bir miktar parlama yapıyor.
Kamera plakalıklı ve gece görüşlü aldım. Gece çekimlerini koyamadım ama gece çok çok net görünüyor.
7" MP5 Playerlı, 2 kamera takılabilen, Bluetoothlu, SDcart ve USB girişli Ayna monitör 100 TL ye aldım Doğubanktan,
Plakalıklı Gece Görüşlü 170 derece açılı kamerayı ise Tahtakale Elektronikçiler çarşısından 50 TL ye aldım.
aracın içindeki tüm kablolamaları ve montajı kendim yaptım, Sadece Direksiyon altından elektrik alma işini riske girmemek için bir elektrikçiye götürüp yaptırdım.
Taktırma sebebim ise, önceki aracım Getz idi ve Ekranlı Teyp ile park sensörü taktırmıştım. Satıp bunu aldım ve alır almaz daha ilk hafta hem kasanın uzun olması hem de park sensörü ve Kamera alışkanlığı ile hızla gidip bir Ford Mondeoya çarptım. Karşı araçta 600 TL masrafı cebimden ödedim, Kendi aracımda ise sadece stop lambası kırıldı ve tampon köşesi çizildi.
Bu nedenle aynı sorunu yaşamamak için taktırdım.