maalesef benimde riske girdi...çocuk okula başladığından beri hastalıktan kurtulamıyoruzbugün yine doktor gideceğiz,gelen cevaba göre yazarım
Alıntı yapılan: bozo - Şubat 25, 2014, 09:12:15 ÖÖmaalesef benimde riske girdi...çocuk okula başladığından beri hastalıktan kurtulamıyoruzbugün yine doktor gideceğiz,gelen cevaba göre yazarımGeçmiş olsun inşallah ciddi birşey değildir.
Geçmiş olsun abi
Abicim geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. İnşallah katılabilirsin.Alıntı yapılan: bozo - Şubat 25, 2014, 09:12:15 ÖÖmaalesef benimde riske girdi...çocuk okula başladığından beri hastalıktan kurtulamıyoruzbugün yine doktor gideceğiz,gelen cevaba göre yazarım
gecmıs olsun baskanım abılerım cengız abımın gelememesınden dolayı benım gelıs planımda degısıklık oldu ben otobusle dırek boluya gelsem benı otogardan alabılıcek varmı ben hıc bılmıyorum oraları yada dırek abanta gelsem alabılıcek varmı ona gore bılet alıcam
h.k. program bellimi kardeş. nerde buluşulacak. ne yapılacak vs.
çok sağolun,inşallah katılırız...benden daha çok hanım gelmek istiyor...şu maskeyi takıp,makineyle verilen 2 ilaç var,onları vermezse katılabiliriz bir ihtimal...soracağız bakalım gitsek etkilenirmi diyeAlıntı yapılan: Fatih - Şubat 25, 2014, 11:31:08 ÖÖGeçmiş olsun abiAlıntı yapılan: h.k. - Şubat 25, 2014, 11:08:05 ÖÖAbicim geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. İnşallah katılabilirsin.Alıntı yapılan: bozo - Şubat 25, 2014, 09:12:15 ÖÖmaalesef benimde riske girdi...çocuk okula başladığından beri hastalıktan kurtulamıyoruzbugün yine doktor gideceğiz,gelen cevaba göre yazarım
Programı ayarlarız o konuda sıkıntı yok ama aklımda "acaba 1 hafta ertelesek mi?" sorusu var.Alıntı yapılan: Erhan4785 - Şubat 25, 2014, 11:44:16 ÖSh.k. program bellimi kardeş. nerde buluşulacak. ne yapılacak vs.
Volkan gecmis olsun.... Ancak acizane, doktor daha iyi bilir tabii, ama bemce cocukla gitme oralara. Birincisi hava degisimi zaten carpar, bir de uzerine rahatsizlik pek iyi olmaz gibime geliyor. Ikincisi hasta cocuk huysuz olur, siz de ne geldiginizden bisey anlarsiniz ne konustugunuzdan. Tek gidebiliyorsan eywallah, ama cocukla bence bir kere daha dusunun derim.
bozo geçmiş olsun...erhan4785 oraların tadı da karlı havada çıkar. tabii ki kış lastiği olması kaydı ile...ancak genel istek ertelenmesi yönünde gibi gözüküyor...