Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Asansörü Çaldılar
Fiat Linea Türkiye Forumu
Konu Dışı
Arşiv
Asansörü Çaldılar
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Raymon
863
+10/-1
Kartallar Yüksek Uçar
Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea Tjet
Araç Modeli: 2008
Donanım: Emotion
Kan Grubu: B Rh+
Motor: T-Jet 120 HP + LPG
Asansörü Çaldılar
«
:
Aralık 27, 2012, 12:00:01 ÖS »
Osmaniye'de 4 katlı binanın asansörü kabini ve kapısı sökülerek çalındı. Bedensel engelli apartman sakini dairesini satmak zorunda kaldı.
Osmaniye Adnan Menderes Mahallesi'ndeki 4 katlı apartmanın sakinleri, binadaki asansörün çalındığını fark ederek polise başvurdu.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, apartmandaki asansörün motoru, kabini ve kapısının sökülerek, kimliği belirsiz kişilerce çalındığını tespit etti.
Parmak izi çalışması yapan polis ekipleri, olayın binayı yapan müteahhit ile asansör firması arasında alacak verecek meselesi sebebiyle yaşanmış olabileceğini ihtimali üzerine asansör firmasında çalışan 2 kişinin ifadesine başvurdu.
Asansör firması çalışanları, ifadelerinde asansörün çalınmasından haberlerinin olmadığını söyledi.
Bunun üzerine MOBESE kameralarını inceleyen polis ekipleri, hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirlenen 3 şüpheliyi bulmak için çalışma başlattı.
ENGELLİ APARTMAN SAKİNİ DAİRESİNİ SATTI
Apartman sakinlerinden bedensel engelli Abdullah Temurtaş, hırsızlık olayının kendilerini mağdur ettiğini ifade etti.
Olayın ardından dairelerini sattıklarını belirten Temurtaş'ın eşi Ayşe Temurtaş ise şöyle konuştu:
''Eşimin rahatsızlığından dolayı ikinci kattaki eski dairemizi satarak, asansörlü olduğu için bu binaya taşınmıştık. Benim de boyun fıtığı rahatsızlığım olduğu için olayın ardından mağdur olduk. Ailece bu olaydan dolayı mağduriyet yaşadığımız için yakında başka bir yere taşınacağız'' diye konuştu.
Apartman sakinlerinden Samiha Koç da 3 ay önce apartmana taşındıklarını ifade ederek, ''Bu hırsızlık olayının ardından ailece biz de maddi ve manevi zarara uğradık'' dedi.
Apartman sakinleri, olay günü bazı kişileri asansörle uğraşırken gördüklerini, bu kişilerin tamirci olduğunu düşündüklerini bildirdi.
Polis ekiplerinin hırsızlık zanlılarını bulmak için başlattığı çalışmaların sürdüğü bildirildi.
http://haber.mynet.com/asansoru-caldilar-669570-ya...570-yasam/
Fiat Linea 1.4 Tjet Emotion+
umit55
1225
+19/-1
Ümit BAYAR
Araç Marka ve Modeli: peugeot 308 1,6 hdi
Araç Modeli: 1.6 actuel
Donanım: Active Plus
Kan Grubu: B Rh -
Km: 45000
Motor: Hiçbiri
Ynt: Asansörü Çaldılar
«
Yanıtla #1 :
Aralık 27, 2012, 12:52:47 ÖS »
kesin değil ama asansörcünün parasını vermemişlerdir oda gelip sökmüştür yarın bi giün foya ortaya çıkar
YENİ YENİ L İ N E A
nonickname
1806
+16/-15
Araç Marka ve Modeli: Honda Civic 1.6 Premium Otm. ECO-LPG
Araç Modeli: 2013
Motor: Hiçbiri
«
Yanıtla #2 :
Aralık 27, 2012, 03:14:01 ÖS »
ilginç bir hırsızlık. daha neler göreceğiz
Eski bir FİAT Linea 1,6 MJ Lounge kullanıcısı
Raymon
863
+10/-1
Kartallar Yüksek Uçar
Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea Tjet
Araç Modeli: 2008
Donanım: Emotion
Kan Grubu: B Rh+
Motor: T-Jet 120 HP + LPG
«
Yanıtla #3 :
Aralık 27, 2012, 03:55:16 ÖS »
Ben bu haberi sabah radyoda duymuştum. Best Fm dj Cem iyi kaynatmıştı. Bu asansör çalma olayı nasıl iştir, anlamadım diyordu. Yürürken adamın kıçındaki donu çaldılar gibi bir olay demişti. çok gülmüştüm...
Fiat Linea 1.4 Tjet Emotion+
abdullah_arıcı
4039
+32/-16
Araç Marka ve Modeli: fiat linea
Araç Modeli: 2011
Donanım: Active Plus
Km: 136700
Motor: 1.3 Multijet 90 HP
«
Yanıtla #4 :
Aralık 27, 2012, 05:32:58 ÖS »
yuh artık bunuda yapmışlar ama hani bu işi bilen biridir onlar bencede asansörcülerdir
FORUMUN ACİL DESTEK EKİBİ
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »