Ankara'da 120 bin bakımı için bugün 3 farklı yetkili servisten fiyat aldım.Yenimahalle Birmot 3000 TL civarıEtimesgut Ankara Oto 3400 TL civarıÇankaya Kavaklıdere 1300 TL (?) dedi Kavaklıdere bey ne yapıyorsunuz 1300 TL emin miyiz dedim. Araç 1.6 değil 1.3 di mi dedi. Evet dedim. 1300 TL dedi.Var mı fikri olan?
Merhaba ben de 110 bin bakımı yaptiricam. Serviste yaptirmayi düşünüyorum. Acaba yeni yili mi beklesem bakim icin . yoksa hemen yaptirmali miyim? Sanziman yagini da degistiricem bu arada. En son 50 bin de degismisti sanirim.Bu arada bakim icon son 300 km kaldi:)
MerhabaBugün bir parça için ümraniye sanayideydim selenia motor yağı 195 TL dediler...
Banada 210 dediler memlekette hazır da bir tane var ama yedeklemem lazım nisan 2020 üretimi
Memlekette artmayan ne kaldıkı. Paramız pul oldu ne yazık ki 🤔
2021 de durum 2020 den daha kötü olacak gibi
Merhaba tüm parçalari internetten aldım. Ağır bakım aracı yeni aldim.Orjinal opar 4 filtre ve selenia yağ.Ön takım balata oparEngine flush AntifirizTriger Seti Ricambi oparFiskiye su motoruVites topuzu ve körüğüSag sol ve alt motor takozu yan sanayiV kayışDireksiyon kayısıV kayısı gergi Devirdaim su pompasıTüm bu parçaları peşin fiyatına taksitle 1469 TL ye aldım. Ustam tanıdık benimde elimden gelir. Bakım sonrası yaşadıklarimi aktaracağim. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zimcir setinde.urunler tek tek ambalajli, orjinal kodlu mu? Zincirin markasi nedir?Gergi diski vs de ina, fiat parca kodu yazar ama zincir ina degildir mesela..Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Dostum ürün görselinde tek tek parçaların üstünde etiketler var. kargoda şuan geldiğinde tek tek kontrol edeceğim. RICAMBI (OPAR) 1.3 ZINCIR KITI CONTALI FULL SET DOBLO LINEA CORSA 459,00 TL yerine 359,00 TLhttps://urun.n11.com/oem-yedek-parca/ricambi-opar-13-zincir-kiti-contali-full-set-doblo-linea-corsa-P466908717Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar merhaba, bugün sabahtan beridir arabanın komşumla beraber triger zincir değişimi yaptik. Bu linkini verdiğim set malesef bana göre orjinal degil. Kendi uzerindeki takımdaki parçalarla karşılastirdik internetten aldığim bariz bi sekilde kendini belli etti. O kadar üzerinde made in germany felan barkodlar felan yazılar hepsi hikaye. Üzgünüm elim kolum yağ icinde olduğu icin foto atamadim. Sadece zinciri ve gergi mekanizmasini kullandım. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Triger değişimi için yer, techizat, el becerisi ve bilgi var demek ki. Tebrik ederim. Sente atlatmadan değişim yaptıysanız ne mutlu size. İnternette satılan ürünler maalesef gelişi güzel oluyor. Sahte ürünlerin yanında uyumsuz parçalar da uyumlu gibi satılıyor. Taktığınız triger seti orijinal olmasa da linea'ya uygun muydu? Marka neydi, parça numarası neydi?
Arac 153.000 km idi. Ama iyiki değişmişim. Gergi mekanizması sona dayanmışti ve zincir baklaları acılmıştı. Bu artik o zincirin son demi olduğunu gosterir.
Bunu okuyunca bir korktum. Benim araçta 140 bin oldu. Servise götürmem lazım. Triger'i 150 bine bekleteyim diyordum. Bir de yetkili servise gidersem kaç lira isterler 140 bakımı için acaba? Araçtan hiç anlamadığım için hiç sanayi servis falan tanıdığım yok, güvenmem de zor. Aracı da geçen sene 130 binde otokoçtan almıştım. Bugüne kadar yetkili servis dışında bir şey görmemiş araç. Ben de aynı devam etmeyi istiyorum. Tabi yetkili servise de ne kadar güveniliyor onu da bilmiyorum.