Arkadaşlar herkese iyi cumalar,
Henüz yeni aldığım, huyuna suyuna bile alışmadığım 2010 linea 1.3 active plus aracım için lastik almayı istiyorum.
Üzerinde kabaklaşmış lastikler var. Fabrika çıkışlı lastikleri yani.. 4 yıllık ve ömrü tükenmiş, yol tutuşu sıfır, lastik sesi maksimum seviyede..
Daha evvel 2002 civicimde kumho lastik kullanıyordum. Yol tutuşum iyi zannediyordum ama daha sonra Lassa İmpetus Revo lastik almıştım ve aracımın herşeyi değişmişti. Ses olarak inanılmaz sessiz, mükemmel frenleme ve çok iyi yol tutuşu elde etmiştim.
Sonrasında 2005 avensisimde Turanza lastik kullanıyordum. Sonra Continental Premium Contact 5 lastik almıştım. Arabayı ESP' ye bile zor sokuyordum. Öylesine mükemmel bir yol tutuşu elde etmiştim. Üstelik ıslak zeminde inanılmaz bir yol tutuş sergiliyordu.
Şimdi 2010 lineam için çok iyi bir lastik seçmek istiyorum. Bunun için yorumlarınıza ihtiyacım var. Siz ne marka lastik kullanıyorsunuz? Ve linealarımız için hangi ölçüyü seçmeliyiz tam olarak? Hem fiyat araştırması yapıcam. Bir tanıdığım beni çıkma lastikçiye götürmek istiyor (25 yıllık audi servisi işletmecisi) pert olmuş araçlardan toplanan sıfır lastiklerle dolu olduğunu söylüyor. 2014 üretimi lastik bulabilirsem ve fiyatı tatmin edecek kadar uygun olursa alabilirim.
Bu işi yarın halletmek istiyorum. 24 saatlik bir araştırma imkanım var yani

Yorumlarınızı beklerim, sevgiler