Sanirim ya olmamis ya da henuz aktiflesmemeis. Zira nickimin altinda "active"yaziyor
merhabaçok katılamadım foruma bu süreçte.forum sayfasının yanları boş. reklam için ayırmadıysanız eğer sayfaya tam oturursa iyi olur. fontlar da büyürse sevinirim.yani daha kolay okunan daha büyük harfler ve tam sayfa kullanımı güzel olurdu.selamlaryeniden hayırlı olsun bu yeni yapıMUTLU
Hüseyin Bey,Araç km leri için de ekleme yapabilir misiniz? İşe yarıyordu.MUTLU
"okunmamış son konular" da sıkıntı mı var..... okuduğum konuları, okunmadı gösteriyor. Ayrıca "tüm mesajları okundu say" diyorum, yine de önüme mesaj çıkarıyor. Benimle mi alakalı, yoksa genel mi? Sitenin gün içinde çökmesinden sonra oldu bu.
Alıntı yapılan: tolga77 - Aralık 14, 2012, 05:33:11 ÖS"okunmamış son konular" da sıkıntı mı var..... okuduğum konuları, okunmadı gösteriyor. Ayrıca "tüm mesajları okundu say" diyorum, yine de önüme mesaj çıkarıyor. Benimle mi alakalı, yoksa genel mi? Sitenin gün içinde çökmesinden sonra oldu bu.Tolga abi;Şimdi kontrol eder misin? Düzelmiş olması gerek.
sanki forumdaki insanlar yenı foruma geçince daha da kaynaşmış oldu birbirlerine
Ekran ayarlarım 768 x 1024 ben de sıkıntı yok :0012392: :0012392:
Ünlü Türk büyüğü İsa Erdem in lafıdır.. "Yersen yoğurt ,İçersen ayran" kardeşim... :0012395: